KLART: Snart släpps sista säsongen av Star Trek: Discovery

KLART: Snart släpps sista säsongen av "Star Trek: Discovery"

  • SkyShowtime
Filmtopp
28 februari 2024 kl. 09:02

Nu ska Star Trek-serien avslutas

Den femte och sista säsongen av "Star Trek: Discovery" kommer snart att finnas att streama på SkyShowtime.

Det blir en riktig Star Trek-vår för fansen på SkyShowtime. De tre första säsongerna av Star Trek: Discovery släpps den 8 mars och bra ett par veckor därefter, den 22 mars, landar säsong fyra. Men det tar inte slut där. Redan i april är det dags för den femte säsongen att ha premiär och kommer därmed också att bli tillgänglig hos streamingtjänsten.

Detta handlar Star Trek: Discovery om

Serien följer kapten Burnham och besättningen på U.S.S. Discovery på nya äventyr ute i rymden. Ett mysterium som skickar iväg dem på ett episkt äventyr på andra sidan galaxen för att hitta en uråldrig kraft vars existens medvetet har dolts i århundraden. Men andra är också på jakt efter den, och dessa farliga fiender vill desperat ha priset själva och gör vad som helst för att komma åt det.

I Star Trek: Discovery ser vi Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland ”Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) och Callum Keith Rennie (Rayner). Vi ser även de återkommande gästskådespelarna Elias Toufexis (L’ak) och Eve Harlow (Moll).

"Star Trek: Discovery" säsong 5 har premiär den 5 april på SkyShowtime. Missa inte vår intervju där Star Trek-legenden William Shatner utser den bästa Star Trek-filmen.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL