Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Stockholmsbaserade serien Souls på SkyShowtime

Premiär för Stockholmsbaserade serien Souls på SkyShowtime

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 januari 2023

Redan hyllats internationellt

Nu kan du streama SkyShowtimes nya hyllade psykologiska dramaserie "Souls" som utspelar sig i Stockholm och Berlin.

Streamingtjänsten SkyShowtime inleder året på bästa möjliga vis. Under tiden du väntar på deras efterlängtade Yellowstone-serie 1923 kan du nu streama Souls, ett psykologiskt drama som hyllats för sitt smarta och fängslande berättande.

I Stockholm gör den gravida patologen Allie allt i hennes makt för att hindra sin älskade man och pilot Leo från att flyga. I Berlin går den 25-åriga Linn med i en kult vars medlemmar, av olika skäl, desperat vill tro på liv efter döden. Samtidigt vaknar Hanna upp på ett sjukhus mitt i Tyskland efter en allvarlig bilolycka och undrar hur hennes son Jacob lyckades rädda dem båda från att drunkna. När Jacob plötsligt, några dagar efter olyckan, påstår sig minnas ett tidigare liv som pilot på ett försvunnet passagerarplan, förändrar han drastiskt deras allas öden. Säger han sanningen?

Se trailern till "Souls" här:

Den första säsongen av Souls hade sin internationella premiär i ett tidigare skede och hyllades då av flera aktörer. Inte minst ger tunga The Telegraph serien betyget 4 av 5, och beskriver den som en tysk reboot på Måndag hela veckan men med isande stämning.

"Souls" säsong 1 består av 8 stycken fyrtiofem minuter långa avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL