Nya Yellowstone-serien 1923 med Harrison Ford – då kommer den

Nya Yellowstone-serien 1923 med Harrison Ford – då kommer den

  • SkyShowtime
Filmtopp
14 november 2022 kl. 14:11

Snart premiär för den andra prequel-serien

Snart är det premiär för den nya Yellowstone-serien "1923" i vilken vi ser ingen mindre än Harrison Ford spela mot Helen Mirren.

Yellowstone som nu är uppe i fem säsonger har redan ynglat av sig en prequelserie i 1883. I december är det premiär för nästa serie i 1923 med Harrison Ford och Helen Mirren. Nu kan vi ta del av en allra första trailer.

I den brett hyllade originalserien Yellowstone färdas vi till det vackra Montana där den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton kämpar för att kontrollera deras mark och tillgångar. 1883 utspelar sig flera generationer innan och följer familjen Dutton när de färdas på en händelserik resa västerut för att slutligen landa i Yellowstone. Om drygt en månad får vi se den tredje västernserien utvecklad av Taylor Sheridan

Nya Yellowstone-serien 1923 med Harrison Ford – då kommer den
Harrison Ford och Helen Mirren. Foto: SkyShowtime.

I 1923 ser vi Oscarsnominerade Harrison Ford och Oscarsbelönade Helen Mirren när en helt ny generation av familjen Dutton introduceras. Den här gången utforskas tiden när pandemi, historisk torka, slutet på alkoholförbudet och den stora depressionen plågar den amerikanska västern och familjen Dutton.

Se trailern till Yellowstone-serien "1923" med Harrison Ford här: 

Utöver Harrison Ford och Helen Mirren får vi även se skådespelare som Sebastian RochéMarley Shelton och Robert Patrick

Här hemma i Sverige släpps "1923" på SkyShowtime den 18 december.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL