Nya filmer och serier på SkyShowtime i mars 2023

Nya filmer och serier på SkyShowtime i mars 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
28 februari 2023 kl. 11:02

Här är höjdpunkterna på SkyShowtime i mars

Flertalet stora premiärer väntar på SkyShowtime i mars 2023. Inte nog med att streamingtjänsten fortsätter att bjuda oss på spännande originalproduktioner, nu släpper de dessutom flera av de nordiska serier som HBO Max skrotade under förra året.

Nya serier på SkyShowtime i mars 2023

Nya filmer och serier på SkyShowtime i mars 2023
Populära "Yellowjackets" återvänder med en ny säsong. Foto: SkyShowtime.

Pray, Obey, Kill (Knutby) – 14 mars

En iskall natt i januari 2004 hördes pistolskott i det lilla samhället Knutby. En ung kvinna mördades och hennes granne fick flera skottskador. Världens blickar riktades mot den sammansvetsade Filadelfiaförsamlingen och efterföljande rättsfall blev en internationell sensation. De prisade journalisterna Martin Johnson och Anton Berg, tillsammans med regissör Henrik Georgsson (The Bridge), försöker kasta ett nytt ljus över vad som hände i Knutby.

Lust – 14 mars

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) och Martina (Elin Klinga) är 40-åriga vänner som bor och (mestadels) trivs i Stockholm. När Anette genomför en statlig forskningsstudie, kallad “Sex Is the Highway to Health”, som undersöker om bra sex – eller brist på sex – påverkar hälsan hos svenska kvinnor över 40 år, kommer vännerna plötsligt på sig själva med att ifrågasätta hur livet har kommit i vägen för deras egna passioner och önskningar. En komedi om vänskap och nyfikenhet, Lust följer fyra kvinnor som är redo att utforska livet bortom förväntningarna på karriär, äktenskap och moderskap.

Welcome to Utmark (Utmark) – 14 mars

Miljön i Utmark är udda och vild och utomstående klarar sig inte alltid så bra. En ny skollärare kommer dit med förhoppningar om en nystart. Hon inser snart att den enda personen som beter sig någorlunda moget i detta samhälle är en tolvåring.

Yellowjackets, säsong 2 – 25 mars

En del episk överlevnad, en del psykologisk skräck och en del uppväxtdrama. Det här är historien om en grupp extremt duktiga fotbollsspelande skolflickor som överlever en flygkrasch djupt i den kanadensiska vildmarken. I serien ser vi hur gruppen förvandlas från ett komplicerat men duktigt team till brutala gäng, samtidigt som vi följer deras liv när de försöker leva så normalt som möjligt 25 år senare. Men det som började i vildmarken är långt ifrån över.

Rabbit Hole – 31 mars

En thrillerserie som handlar om John Weir (Kiefer Sutherland), en mästerlig bedragare och företagsspion, som oskyldigt anklagas för mord av en mäktig auktoritet som har möjlighet att påverka och kontrollera hela befolkningar.

Serier med nya avsnitt i mars:

  • 1923
  • Funny Woman
  • Law & Order, säsong 22
  • Mayor of Kingstown, säsong 2
  • The Best Man: The Final Chapters

Nya filmer på SkyShowtime i mars 2023

Smile (2022) kommer till SkyShowtime i mars 2023
"Smile" (2022) kommer till SkyShowtime. Foto: SkyShowtime.

Mr Malcolm's List – 14 mars

Constance Wu är Julia, en sällskapsdam som överges av Londons mest eftertraktade ungkarl Mr. Malcolm när hon misslyckas med att uppfylla en av punkterna på hans lista på krav för en brud. Arg och förödmjukad värvar hon sin vän Selina för att hjälpa henne att hämnas på Mr. Malcolm genom att lura honom att tro att han har hittat sin drömkvinna. Planen verkar fungera när Henry hotar Julias plan genom att också uppvakta Selina. Och efter att den tråkiga Lord Cassidy börjar blanda sig i de fyras angelägenheter blir den sanna kärlekens väg, som aldrig är rak, riktigt skakig. Och Mr. Malcolm undrar om han har hittat den perfekta kvinnan ... eller den perfekta bluffen.

The Black Phone – 15 mars

Finney, en blyg men smart 13-årig pojke, kidnappas av en sadistisk mördare och hålls fången i en ljudisolerad källare där skrik inte är till någon nytta. När en urkopplad telefon på väggen börjar ringa upptäcker Finney att han kan höra rösterna från mördarens tidigare offer. Och de är helt inställda på att se till att det som hände dem inte händer Finney.

Resurrection – 21 mars

Det fanns en gång en kvinna som hette Margaret vars liv var under kontroll. Hon var disciplinerad och vaksam, vilket gjorde henne stark och framgångsrik. Det gjorde att hon kunde uppfostra sin dotter Abbie helt själv. Snart ska Abbie åka till ett fint universitet, precis som planerat. Allt var under kontroll. Det vill säga tills David, ett monster från hennes förflutna, återvände.

Smile – 22 mars

Efter att ha sett en bisarr, traumatisk händelse som involverar en patient börjar Dr Rose Cotter (Sosie Bacon) uppleva skrämmande händelser som hon inte kan förklara. När en överväldigande terror börjar ta över hennes liv, måste Rose konfrontera sitt plågsamma förflutna för att överleva och undkomma sin fasansfulla nya verklighet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL