Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 01 mars 2023 kl. 09:03 | Publicerad 23 februari 2023 kl. 11:02

The Mandalorian är tillbaka med en ny säsong

Disney+ slår på den stora trumman i mars och skickar bland annat ut en ny säsong av "The Mandalorian", som en av månadens stora nyheter.

Höjdpunkter på Disney+ i mars 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023
Baby Yoda is back. Foto: Disney+

Star Wars: The Mandalorian (säsong 3) – 1 mars

I säsong tre av Star Wars: The Mandalorian tar vi del av fortsättningen på Din Djarins (Pedro Pascal) spännande äventyr genom galaxen. Efter att ha återförenats med Grogu fortsätter de sin resa tillsammans och stöter på både gamla vänner och nya fiender. Samtidigt kämpar den nya republiken för att bryta sig loss från galaxens mörka historia.

Mer läsning: 

Recension – The Mandalorian (säsong 3)

 

Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023
Foto: Disney+

Grey's Anatomy (säsong 19) – 8 mars

Vinnare av en Golden Globe i kategorin “Bästa dramaserie” 2007 och nominerad för flertalet Emmys, bland annat i kategorin Outstanding Drama Series.

Grey’s Anatomy anses vara en av de bästa tv-serierna någonsin. Det intensiva sjukhusdramat kommer nu med sin 19:e säsong, där du får följa Meredith Grey och hennes team på Grey Sloan Memorial som varje dag tvingas ta livsavgörande beslut. Stöttning hämtar de hos varandra, och ibland, utvecklas en relation till mer än vänskap.Tillsammans upptäcker de att varken hälsa eller relationer är svart eller vitt.

Boston Strangler
Foto: Disney+

Boston Strangler – 17 mars

Den prisbelönte filmskaparen Matt Ruskins Boston Strangler är en true crime-thriller om de banbrytande reportrarna som på 60-talet löste gåtan kring de ökända Boston Strangler-morden. I filmen får du följa Loretta McLaughlin, en reporter från tidningen Record-American, som blir den första att koppla samman morden. Trots att den mystiske mördaren fäller fler och fler offer, och med livet på spel, fortsätter McLaughlin sitt arbete för att belysa historien och avslöja sanningen.

Fler nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

  • Abbott Elementary (säsong 2) – 1 mars
  • 9-1-1: Lone Star (säsong 4) – 1 mars
  • Finding Michael (dokumentär) – 3 mars
  • True Lies – 3 mars
  • UnPrisoned – 10 mars
  • Up Here – 24 mars
  • Kindred – 29 mars
  • Rye Lane – 31 mars

Inför mars passar Disney+ dessutom på att tipsa om en rad titlar att streama under Internationella kvinnodagen den 8 mars. Bland förslagen hittar du bland annat filmer som "Rosaline" och "Hidden Figures".

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL