Nya filmer och serier på HBO Max i mars 2023

Nya filmer och serier på HBO Max i mars 2023

  • HBO
Sofie Landgren
27 februari 2023 kl. 14:02

Nu släpper HBO Max alla titlar för mars

HBO Max bjuder på en handfull spännande premiärer i mars. Bland höjdpunkterna hittar vi bland annat den fjärde säsongen av den populära serien "Succession".

Alla nyheter på HBO Max mars 2023
Foto: HBO Max.

Höjdpunkter på HBO Max – mars 2023

I ett pressmeddelande gick HBO Max ut med alla titlar vi kan ta del av under mars 2023. Det blir en salig blandning med allt ifrån dokumentärserier till dramaproduktioner.

Armie Hammer HBO Max House of Hammer
Armie Hammer. Foto: HBO Max.

"House of Hammer" har premiär 3 mars 

En chockerande Hollywoodskandal förstör den perfekta fasaden för familjen Hammer. Den amerikanske skådespelaren Armie Hammer var inblandad i en medieskandal 2021 när han stod inför anklagelser från flera av sina tidigare partners. Alla mörka familjehemligheter kommer fram i denna dokumentärserie, allt från anklagelser om våldtäkt mot Hammer till hans gammelfarfars många år av svek. Regisserad av Elli Hakami och Julian P. Hobbs.

Alla 3 avsnitt avsnitt släpps på premiärdagen. 

Perry Mason säsong 2 på HBO Max.
Matthew Rhys. Foto: HBO Max.

"Perry Mason" säsong 2 har premiär 7 mars 

Dramaserien Perry Mason med Matthew Rhys i huvudrollen är tillbaka med en andra säsong. Flera månader efter att Dodson-fallet har fått ett avslut blir en ättling till en mäktig oljefamilj brutalt mördad. När åklagaren åker till stadens fattigaste område för att peka ut de misstänkta hamnar Perry, Della och Paul mitt i ett fall som kommer att avslöja djupa konspirationer och tvinga dem att förstå vad det verkligen innebär att vara skyldig. Serien är baserad på karaktärerna skapade av Erle Stanley Gardner.

Totalt 8 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka.

Rain Dogs serie på HBO Max.
Foto: HBO Max.

"Rain Dogs" har premiär 7 mars

Komediserien Rain Dogs är en okonventionell kärlekshistoria mellan en ensamstående mamma från arbetarklassen, hennes 10-åriga dotter och en privilegierad homosexuell man. Cash Carraway har skapat serien som är en mörk komedi om en dysfunktionell familj i utkanten av samhället som försöker hålla en rak kurs i en sned värld. I rollerna ser vi Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson samt debuterande Fleur Tashjian. Rain Dogs är en samproduktion mellan HBO och BBC One, skriven och skapad av Cash Carraway som också är exekutiv producent.

Totalt 8 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka.

Succession säsong fyra premiär på HBO Max
Foto: HBO Max.

"Succession" säsong 4 har premiär 27 mars

I den prisbelönta serien, skapad av Jesse Armstrong, följer vi familjen Roy – patriarken Logan Roy (Brian Cox) och hans fyra vuxna barn Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) och Connor (Alan Ruck) – och deras kamp om makten och komplicerade familjedynamik. I säsong 4 skapar försäljningen av medieimperiet Waystar Royco till teknikvisionären Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) en ångestfylld splittring i familjen Roy när de börjar visualisera hur deras liv kommer att se ut när affären är klar. En maktkamp uppstår när familjen föreställer sig en framtid där deras kulturella och politiska tyngd är kraftigt inskränkt. På rollistan för säsong 4 ser vi också norska skådespelerskan Eili Harboe och isländska skådespelaren Jóhannes Haukur Jóhannesson

Totalt 10 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka. 

Fler titlar på HBO Max i mars 2023: 

  • Marlon Wayans: God Loves Me (Max Original Comedy Special) – 2 mars 
  • House Party – 3 mars   
  • Shiva Baby – 3 mars
  • FBOY Island Spain – 3 mars 
  • Kungen med två ansikten – 3 mars 
  • Outlander säsong 6 – 7 mars 
  • Superman & Lois säsong 3 – 16 mars 
  • One Flew Over The Cuckoo's Nest – 17 mars 
  • The Prestige – 24 mars 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL