Nya filmer och serier på SkyShowtime i maj 2023

Nya filmer och serier på SkyShowtime i maj 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
25 april 2023 kl. 16:04

Fler nordiska favoriter flyttar in på SkyShowtime

Ny månad, nya premiärer. SkyShowtime fortsätter att fylla på med sevärt innehåll. I maj väntar ytterligare introduktioner av tidigare övergivna, nordiska HBO-produktioner, men även en hel del annat smått och gott.

Nya serier på SkyShowtime i maj 2023

Lust
Foto: SkyShowtime.

Lust – 5 maj

Anette, Nadia, Ellen och Martina är barndomsvänner i 40-årsåldern som bor och (för det mesta) blomstrar i Stockholm. När Anette genomför en undersökning med titeln ”Sex är en motorväg till hälsa” där hon ska undersöka om bra sex – eller brist därpå – påverkar hälsan hos svenska kvinnor över 40, börjar vännerna plötsligt ifrågasätta hur livet har kommit i vägen för deras egen passion och önskningar. Lust är en komedi om vänskap och nyfikenhet och följer fyra kvinnor som är redo att utforska livet bortom förväntningarna på karriär, äktenskap och moderskap.

Hedda Stiernstedt i Beforeigners
Hedda Stiernstedt i "Beforeigners". Foto: SkyShowtime.

Beforeigners – 8 maj

Denna norska sci-fi-komedi utspelar sig i en nära framtid där människor från dåtiden börjar dyka upp i nutid. Dessa "beforeigners" kommer från tre tidsperioder: stenåldern, vikingatiden och det sena 1800-talet. Det norska samhället som framställs i den här serien är komplext och innebär både möjligheter och utmaningar för båda sidor, men det finns hopp och medmänsklighet. Beforeigners är både en bild av detta surrealistiska universum och en berättelse om vänskapen mellan kriminalpolisen Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) och Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) som genomför en mordutredning flera år efter den första vågen av tidsintegreringen.

A Town Called Malice
Foto: SkyShowtime.

A Town Called Malice – 12 maj

Denna berusande cocktail av kriminaldrama och familjesaga under tidiga 80-talet följer familjen Lord – tidigare gangstrar i södra London som fallit till botten av den kriminella näringskedjan – och de är inte glada över det. När de flyr till spanska solkusten efter en gänguppgörelse inser familjen Lord att detta är en perfekt möjlighet att förnya sig själva och återvinna sin tidigare ställning. Men de lägger lika mycket tid på att kämpa emot varandra som att kämpa emot sina fiender. Välkommen till brottskusten!

Björnstad på SkyShowtime
Foto: SkyShowtime.

Björnstad – 12 maj

Björnstad förlorar långsamt mark till de omgivande träden som kryper allt närmare, men med ett juniorhockeylag som har en chans att vinna den nationella semifinalen vilar lokalbefolkningens drömmar nu på en handfull tonårspojkars axlar. Denna tunga börda blir det som tänder gnistan i en våldsam handling som kommer att traumatisera en ung flicka och skapa kaos i samhället. Anklagelser kastas fram och far fram som svallvågor på en liten insjö genom Björnstad och påverkar alla invånare.

Fatal Attraction – SkyShowtime maj 2023
Foto: SkyShowtime.

Fatal Attraction – 22 maj

Det här är en nyversion av den klassiska psykosexuella thrillern som speglar kulturen på 80-talet och som går på djupet. Den nya serien kommer att utforska ödesdiger attraktion och det tidlösa temat äktenskap och otrohet genom ett filter av moderna attityder gentemot starka kvinnor, personlighetsstörningar och tvingande kontroll. Med Joshua Jackson som Dan Gallagher och Lizzy Caplan som Alex Forrest i huvudrollerna.

Nya filmer på SkyShowtime i maj 2023

Bild på John Krasinski, Millicent Simmonds och Noah Jupe i filmen A Quiet Place. Foto: Paramount Pictures
Foto: UIP.

A Quiet Place (2018) – 7 maj

Om de hör dig, kommer de att jaga dig. I denna otroligt spännande thriller måste en familj leva sitt liv i tystnad för att undvika mystiska varelser som jagar med hjälp av ljud. Eftersom de vet att minsta lilla viskning eller fotsteg kan leda till döden är Evelyn (Emily Blunt) och Lee (John Krasinski) fast beslutna att till varje pris hitta ett sätt för att skydda sina barn samtidigt som de desperat försöker hitta ett sätt att slå tillbaka.

Confess, Fletch
Foto: SkyShowtime.

Confess, Fletch (2022) – 15 maj

I den här härliga komedin spelar Jon Hamm den odygigt charmiga och evigt besvärliga Fletch som blir huvudmisstänkt i ett mordfall medan han letar efter en stulen konstsamling. Det enda sättet att bevisa sin oskuld? Hitta den skyldiga på en lång lista med misstänkta – från en excentrisk konsthandlare och en försvunnen playboy till en galen granne och Fletchs italienska flickvän. Brottslighet har faktiskt aldrig varit så oorganiserad.

Villeneuve Pironi
Foto: SkyShowtime.

Villeneuve Pironi: Racing's Untold Tragedy (2022) – 19 maj

Gilles Villeneuve och Didier Pironi var vänner och lagkompisar, båda körde för Ferraris legendariska Formel 1-team i början av 1980-talet. De hade båda en gemensam passion för fart men slets för alltid isär av ett historiskt och mycket kontroversiellt ögonblick. Vänskap, dubbelspel, ambition och ära krockar i racerfart i denna episka dokumentär som för första gången berättas av dem som stod närmast de inblandade männen.

Idris Elba i Beast
Foto: UIP.

Beast (2022) – 22 maj

Från den Emmy-nominerade producenten Will Packer (The Photograph, Girls Trip) och James Lopez kommer Beast, en ryslig och pulshöjande ny thriller om en pappa och hans två tonårsdöttrar som blir jagade av ett vildsint lejon i Sydafrika. Golden Globe-belönade Idris Elba (Luther, Concrete Cowboy) spelar huvudrollen som Dr. Nate Samuels, den nyblivne änklingen och pappan.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL