Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
09 januari 2024 kl. 13:01

Halo är tillbaka med ny säsong – höjdpunkter på SkyShowtime

Efter en relativt lugn första månad skruvar SkyShowtime upp tempot rejält. De nya filmerna och serierna som har premiär i februari 2024 innefattar flera stora satsningar, som exempelvis en ny säsong av "Halo".

Nya serier på SkyShowtime i februari 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: SkyShowtime.

The Lovers (säsong 1) – 8 februari

The Lovers är en kärlekshistoria om två personer som verkar helt fel för varandra, men som kanske ändå är helt rätt? Janet (Roisin Gallagher) är en rolig tjej med grov mun som kommer från Belfast och arbetar i en mataffär. Hon verkar inte bry sig om något alls, inte ens sitt eget liv. Seamus (Johnny Flynn) däremot är en världsvan politisk journalist som verkar ha det perfekta Londonlivet med sin kändisflickvän. Så när Seamus ramlar in i Janets värld (bokstavligt talat över hennes plank och in i trädgården) grälar de från första stund. Men de verkar märkligt nog dras till varandra och snart står det klart att de håller på att bli kära.

"The Lovers" säsong 1 består av totalt 6 avsnitt. Två avsnitt är tillgängliga på premiärdagen den 8 februari, därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: SkyShowtime.

Halo (säsong 2) – 9 februari

David Wiener (Brave New World) tar över som showrunner för den andra säsongen av Halo. Adaptionen på tv-spelssuccén med samma namn som såg dagens ljust första gången 2001. Berättelsen skildrar den episka konflikten mellan mänskligheten och ett utomjordiskt hot känt som Covenant under 2500-talet. Serien väver samman djupt personliga berättelser, äventyr och en levande föreställning om framtiden.

"Halo" säsong 2 består av totalt 9 avsnitt. Två avsnitt är tillgängliga på premiärdagen den 9 februari, därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: SkyShowtime.

The Woman in the Wall (säsong 1) – 19 februari

The Woman in the Wall är en serie som utforskar arvet efter Irlands mest chockerande skandaler – de omänskliga institutioner som blev kända som Magdalenahemmen. Lorna Brady (Ruth Wilson) är kvinnan från den lilla fiktiva staden Kilkinure, som vaknar en morgon och hittar ett lik i huset. Det obehagliga är att Lorna inte har någon aning om vem den döda kvinnan är eller om hon själv kan vara ansvarig för det troliga mordet. Skälet till det är att Lorna länge har varit en extrem sömngångare, vilket ska ha visat sig när hon var inlåst i Kilkinure-klostret.

"The Woman in the Wall" säsong 1 består av totalt 6 avsnitt. Två avsnitt är tillgängliga på premiärdagen den 19 februari, därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: SkyShowtime.

Ted (säsong 1) – 22 februari

Ted är baserad på storfilmen med samma namn av Family Guy-skaparen Seth MacFarlane. Det här är serien om en älskad teddybjörn som kommer till liv som ett resultat av en barndomsönskan. Tonåringen John Bennet i Boston och hans bästa kompis för alltid, den grova i mun teddybjörnen Ted, står i fokus för handlingen, som utspelar sig under 90-talet efter att Ted haft sin stund i rampljuset. Han tvingas skriva in sig i gymnasiet med sin bästa kompis John, där han upplever tonårslivets upp- och nedgångar.

"Ted" säsong 1 består av totalt 7 avsnitt. Ett nytt avsnitt i veckan med premiär den 22 februari.

Den 16 februari är det dessutom premiär för den andra halvan av "The Curse" säsong 1.

Nya filmer på SkyShowtime i februari 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: UIP/Paramount.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) – 30 januari

Redan i slutet av januari är det premiär för en ny storfilm på SkyShowtime, när Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem intar streamingplattformen. Efter att ha varit skyddade från den mänskliga världen i flera år ger sig sköldpaddsbröderna ut för att med hjältedåd vinna New York-bornas hjärtan och bli accepterade som normala tonåringar. Deras nya vän April O’Neil hjälper dem att ta sig an ett mystiskt brottssyndikat, men de har snart tagit sig vatten över huvudet när en armé av mutanter släpps loss mot dem.

"Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" har exklusiv streamingpremiär på SkyShowtime den 30 januari.

Mission: Impossible 7 – Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: UIP/Paramount.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) – 9 februari

Ethan Hunt (Tom Cruise) är tillbaka. Denna gånger ger han sig tillsammans med sitt team ut på sitt farligaste uppdrag hittills – de måste spåra ett skräckinjagande nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i händerna på fel person. Kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna kommer närmare, samtidigt som en dödlig jakt jorden runt inleds.

"Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One" har exklusiv streamingpremiär på SkyShowtime den 9 februari.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i februari 2024
Foto: UIP.

Asteroid City (2023) – 16 februari

Wes Andersons storfilm från 2023, dramakomedin Asteroid City, kommer till SkyShowtime i mitten av februari. Filmen skildrar världsförändrande händelser som på ett spektakulärt sätt ruckar på planerna för ett konvent för unga stjärnskådare/rymdkadetter. Som alltid i Wes Andersons filmer är det en rejält stjärnspäckad skådespelarensemble som tar plats på rollistan. I filmen ser vi bland andra Bryan Cranston, Adrien Brody, Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tilda Swinton och många fler.

"Asteroid City" har exklusiv streamingpremiär på SkyShowtime den 16 februari.

Heist 88 (2023) – 22 februari

I kriminaldramat Heist 88 får vi följa Jeremy Horne (Courtney B. Vance) – en brottets mästare med en unik förmåga att övertyga vem som helst att göra vad som helst. Efter att bestämt sig för att göra ett sista jobb innan han hamnar i fängelse rekryterar Horne fyra unga bankanställda för att stjäla närmare 80 miljoner dollar i ett modig och skamlös attack mot landets banksystem.

"Heist 88" har exklusiv streamingpremiär på SkyShowtime den 22 februari

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL