Ny westernserie om legendarisk sheriff kommer till SkyShowtime i december

Ny westernserie om legendarisk sheriff kommer till SkyShowtime i december

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
13 november 2023 kl. 16:11

Antologiserie med flera tungviktare

I ett pressmeddelande avslöjar SkyShowtime ett premiärdatum för den kommande westernserien "Lawmen: Bass Reeves", som Taylor Sheridan varit med och producerat.

Premiär i december för Lawmen: Bass Reeves

SkyShowtime fortsätter att utvidga sitt utbud av sevärda serier. I dag har streamingtjänsten presenterat ett premiärdatum för Lawmen: Bass Reeves – en kommande westernserie av Chad Feehan (Ray Donovan, Southland), som även producerats av Taylor Sheridan (Yellowstone, Tulsa King, Special Ops: Lioness).

Antologiserien Lawmen: Bass Reeves har exklusiv premiär på SkyShowtime och den svenska marknaden den 18 december. Seriens första säsong består av totalt åtta avsnitt, som kommer att släppas veckovis på måndagar.

Ny westernserie om legendarisk sheriff kommer till SkyShowtime i december
Foto: SkyShowtime.

Handlingen i Lawmen: Bass Reeves

I "Lawmen: Bass Reeves" kommer tittaren att få ta del av Bass Reeves osannolika historia från slaveri till att bli den första svarta federala sheriffen på västra sidan om Mississippi. Reeves anses vara en legendar inte bara på grund av de unika utmaningar har var tvungen att ta sig igenom för att bli sheriff, utan också för att han arresterade 3 000 brottslingar under karriären. Trots de enorma framgångarna var yrkets moraliska och spirituella konsekvenser påtagliga för Reeves och hans familj.

Lawmen: Bass Reeves är den första delen i en antologiserie som kommer att rikta strålkastaren mot lagmän och brottslingar som gjort avtryck genom historien.

David Oyelowo spelar huvudrollen som Bass Reeves, och i övriga roller ser vi skådespelare som Dennis Quaid, Donald Sutherland, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck och Barry Pepper m.fl.

"Lawmen: Bass Reeves" finns att streama på SkyShowtime från och med den 18 december.

NÄSTA ARTIKEL