KLART: Då kommer Yellowstone säsong 5B – utan Kevin Costner

KLART: Då kommer Yellowstone säsong 5B – utan Kevin Costner

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
22 juni 2024 kl. 18:00

Stjärnan bekräftar att han lämnat serien

Häromdagen bekräftades det att tittarfavoriten "Yellowstone" kommer tillbaka med den andra delen av sin femte säsong i november – men det blir utan seriens stora stjärna, Kevin Costner.

Premiär för Yellowstone säsong 5B i november

Yellowstone är SkyShowtimes stora flaggskeppsserie (eller Paramount+ på andra marknader), som sett till att sätta streamingtjänsten på kartan på allvar. Taylor Sheridan-serien om den inflytelserika ranchägarfamiljen Dutton i Montana debuterade 2018 och har sedan dess växt sig till en global succé.

Serien är just nu inne på sin femte säsong, som delats upp i två. Väntan på den andra delen har dessutom varit lång. Faktum är att det kommer att ha passerat nästan två år mellan säsongens delar när det väl är premiärdags för de nya avsnitten.

Den långa väntan är lyckligtvis snart (ganska i alla fall) över. Tidigare i veckan annonserades äntligen ett premiärdatum för säsong 5B av Yellowstone. Den 14 november har seriens nästa avsnitt premiär i Sverige.

KLART: Då kommer Yellowstone säsong 5B – utan Kevin Costner
Foto: SkyShowtime.

Kevin Costner bekräftar – har lämnat Yellowstone

Den goda nyheten om att Yellowstone säsong 5B har fått ett premiärdatum serveras dessvärre med en bittert smakande sidorätt – seriens frontfigur och stora stjärna, Kevin Costner, bekräftar att han inte återvänder till serien.

I samband med premiäravslöjandet uttalade sig Kevin Costner – som i sommar är aktuell med sin westernsatsning Horizon: An American Saga – på Instagram i torsdags. Där bekräftar han det som det länge har ryktats om: att han inte återvänder till serien.

– Hej allihopa. Jag vill bara berätta för er att efter detta långa ett och ett halvt året som jag har arbetet med Horizon och gjort allt som det har krävt, och tänkt på Yellowstone, den älskade serien som jag älskar, som jag vet att ni älskar, säger Costner. Jag insåg till slut att jag inte kommer att kunna fortsätta med säsong 5B eller i framtiden.

Costner fortsätter:

– [Serien] var någonting som verkligen förändrade mig. Jag älskade den och jag vet att ni älskade den. Jag ville bara låta er veta att jag inte kommer att återvända. Jag älskar relationen som vi har lyckats utveckla, och vi ses på bio.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Yellowstone" och det senaste på SkyShowtime.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL