Ardalan Esmaili visar Filmtopps läsare hur man spelar obehaglig

Här visar Ardalan Esmaili Filmtopps läsare hur man spelar obehaglig

  • SkyShowtime
Eric Diedrichs
29 september 2023 kl. 14:00

Skratt och höjda ögonbryn utlovas!

I morgon är det premiär för "Kodnamn: Annika" på SkyShowtime. I en intervju med Filmtopps Eric Diedrichs svarar Ardalan Esmaili och Sannah Nedergård på alla möjliga frågor. Dessutom demonstrerar Ardalan hur man spelar obehaglig.

Veteranen Ardalan Esmaili (Snabba Cash, Oscarsbidraget Motståndaren) och nykomlingen Sannah Nedergård är aktuella med den svenskfinska krimserien Kodnamn: AnnikaSkyShowtime.

Serien, som har premiär i morgon, fick högt betyg här på Filmtopp, med följande motivation:

"Detta är en mycket välspelad dramathriller där Ardalan Esmaili får glänsa som obehaglig konstsäljare, en tvärsäker Eva Melander som sammanbiten polis och Helena Bergström som halvalkad konstnärssjäl. Sedan har vi ju då Sannah Nedergård – ett namn du bara måste lägga på minnet. Kodnamn: Annika är bra på riktigt."

Sannah Nedergård
Sannah Nedergård på galapremiären för "Kodnamn: Annika". Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Int.

Här visar Ardalan Esmaili Filmtopps läsare hur man spelar obehaglig

I en intervju med Filmtopps Eric Diedrichs pratar Ardalan och Sannah om sin nya serie, hur länge de kan hålla andan under vatten (om de ser Kodnamn: Annika fattar du varför) – OCH hur man bäst spelar obehaglig! Många skratt blir det och ögonbryn höjs – framförallt Ardalans, som visar sig vara värdiga en match i ringen mot Emilia Clarkes flexiga ansiktsmuskler.

Se intervjun här nedan

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL