Karaktärerna då och nu – Mean Girls (2004) vs. Mean Girls (2024)

Efterlängtad streamingpremiär för Mean Girls (2024)

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
25 juni 2024 kl. 10:00

En modern tolkning av en klassisk "Chick Flick"

Den nya versionen av "Mean Girls" kommer äntligen ut på streamingmarknaden, med premiär i morgon den 26 juni. Här kan du se den populära nyversionen av originalfilmen med samma titel från 2004.

Mean Girls (2024)
Foto: Paramount Pictures.

"Mean Girls" (2024) – kommer nu till SkyShowtime

För de av oss som minns 00-talet och dagarna då vi hängde på köpcentret iklädda den oförklarliga kombinationen av Uggs, minikjol och en pikétröja (alltid med flera lager linne under), tillbringade du förmodligen också extremt många timmar med att citera filmen som definierade just den eran: Mean Girls. Originalfilmen kom ut år 2004 och nu, efter 20 långa år, kom den efterlängtade nyversionen med samma titel.

Denna nya version går i samma ton som förlagan fast med nya skådespelare i rollbesättningen samt med musikalinslag.

Filmen hade biopremiär i januari tidigare i år och från och med den 26 juni kan du streama Mean Girls (2024) hemma i soffan via SkyShowtime!

"Mean Girls" (2024)

Den nya studenten Cady Heron välkomnas till toppen av den sociala näringskedjan av "The Plastics", skolans elitgrupp med populära tjejer. De styrs av den manipulerande "drottningen" Regina George och hennes "undersåtar" Gretchen och Karen. Men när Cady gör det stora misstaget att falla för Reginas ex-pojkvän Aaron Samuels, hamnar hon själv i skottlinjen. Cady bestämmer sig för att försöka besegra gruppens ledare med hjälp av sina utstötta vänner Janis och Damian, men för att lyckas måste hon lära sig att vara trogen mot sig själv samtidigt som hon navigerar i den farligaste djungeln av alla: gymnasiet.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL