Då har ”Landman” premiär – ”Yellowstone”-skaparens nya serie

Då har ”Landman” premiär – ”Yellowstone”-skaparens nya serie

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
10 juli 2024 kl. 09:45

Taylor Sheridan fortsätter att vara kungen av SkyShowtime

Nu kommer snart "Landman" till SkyShowtime, en ny serie från Taylor Sheridan – hjärnan bakom serier som "Yellowstone", "Mayor of Kingstown", "Tulsa King" m.fl. I den nya serien axlar Billy Bob Thornton huvudrollen.

Då har ”Landman” premiär – ”Yellowstone”-skaparens nya serie
Billy Bob Thornton och Ali Larter. Foto: SkyShowtime.

Taylor Sheridan har länge varit SkyShowtimes kanske viktigaste kreativa källa. Sedan den inledande succén på streamingtjänsten med Yellowstone har den givande samarbetet rullat på i ett rasande tempo. Yellowstone har fått två spinoffs, 1883 samt 1923 och utöver dessa har Sheridan legat bakom Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lioness och Lawmen: Bass Reeves.

Nu är det snart dags för nästa Sheridan-serie att göra entré hos streamingtjänsten i form av Landman, i dramaserie med Oscarsvinnaren Billy Bob Thornton i huvudrollen.

LÄS OCKSÅ: Sommaren 2024 på SkyShowtime

Premiär för ”Landman” med Billy Bob Thornton i november – exklusivt på SkyShowtime

Under gårdagen avslöjade SkyShowtime att deras originaldramaserie Landman har fått ett bekräftat premiärdatum. Den nya satsningen signerad Taylor Sheridan har premiär onsdagen den 20 november. Säsong ett består av totalt 10 avsnitt och två av dessa kommer att släppas på premiärdagen.

Serien är baserad på podcasten Boomtown och utspelar sig bland oljeriggarna i västra Texas, där en klassöverskridande jakt på förmögenhet drivs med en sådan intensitet att den får konsekvenser för ekonomin, klimatet och geopolitiken.

Då har ”Landman” premiär – ”Yellowstone”-skaparens nya serie
Demi Moore och Jan Hamm i "Landman". Foto: SkyShowtime.

Utöver Billy Bob Thornton hittar vi namn som Ali LarterDemi Moore, Michelle Randolph, Jacob Lofland, m.fl. Gästroller görs dessutom av stjärnor som Jon Hamm, Andy Garcia och Michael Peña.

Läs fler nyheter om SkyShowtime hos Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL