Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti

Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti

Emil Oscar Rasmussen
11 juni 2024 kl. 10:15

Från Knuckles till Sanctuary

SkyShowtime presenterar sina höjdpunkter för sommaren 2024. Här är de nya filmerna och serierna att se fram emot i juli och augusti.

Vi har redan presenterat premiärerna på SkyShowtime i juni 2024 samt vilka satsningar som väntar på tjänsten till hösten, och nu är det dags att blicka mot resten av sommaren. I juli och augusti väntar en mängd spännande nya filmer och serier på streamingtjänsten.

Nya serier på SkyShowtime i juli och augusti 2024

Nya serier i juli

Bargain: Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti
Foto: SkyShowtime.

Bargain (säsong 1) – premiär 4 juli

Den koreanska thrillerserien Bargain kommer äntligen till Sverige i juli. Här får vi följa två män som luras till ett hotell på en avlägsen plats, där de tror att de ska få sexuella tjänster. Istället fastnar de i ett trafficking-nätverk som ska auktionera ut deras organ till högstbjudande. Saker tar en vändning när en jordbävning gör att offer, människohandlare och köparna fastnar tillsammans inuti en raserad byggnad.

Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti
Foto: SkyShowtime.

Law & Order (säsong 23) – premiär 5 juli

Den eviga favoriten Law & Order är tillbaka med en ny säsong i början av juli. Dick Wolfs hyllade rättsdrama är i sin 23:e säsong åter med berättelser som är baserade på tidningsrubriker och som visar såväl polisens perspektiv under brottsutredningarna som distriktsåklagarnas när de åtalar brottslingarna.

Nya serier i augusti

Mr Bigstuff
Foto: SkyShowtime.

Mr Bigstuff (säsong 1) – premiär 2 augusti

I den nya komediserien Mr Bigstuff utforskas allt från trasiga familjer och skör manlighet till mattreor, och det genom ögonen på två bröder som tappat kontakten med varandra. Glen är en neurotisk perfektionist med målet att leva det perfekta förortslivet med sin flickvän och Lee är en tablettmissbrukande "alfahane" som förvarar deras pappas aska i en kakburk. När Lee på flykt från ett förflutet som är på väg ikapp honom kraschlandar han in i sin broders liv, och det dröjer inte länge innan det börjar knaka i fogarna.

Knuckles: Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti
Foto: SkyShowtime.

Knuckles (säsong 1) – premiär 3 augusti

Efter de uppskattade Sonic the Hedgehog-filmerna kommer nu tv-serien Knuckles, där titelkaraktären under en period som utspelar sig mellan den andra och tredje Sonic-filmen tränar en skyddling för att lära honom hur man blir Enchidna-krigare.

Nya filmer på SkyShowtime i juli augusti 2024

Nya filmer i juli

Sanctuary: Sommaren på SkyShowtime 2024 – nya filmer och serier i juli och augusti
Foto: SkyShowtime.

Sanctuary (2023) – premiär 19 juli

Poor Things-skådespelarna Margaret Qualley och Christopher Abbott spelar huvudrollerna som dominatrixen Rebecca och hennes förmögne kund Hal i denna mörka thrillerkomedi. När Hal ärver sin pappas hotellkedja försöker han avsluta relationen med Rebecca, och under en laddad natt följer en intensiv maktkamp mellan dem båda.

Nya filmer i augusti

Bob Marley: One Love
Foto: UIP/Paramount.

Bob Marley: One Love (2024) – premiär 6 augusti

Det biografiska dramat om Bob Marley har streamingpremiär på SkyShowtime i början av augusti. Här skildras ikonens liv när han trotsade oddsen och skapade musik med kraft att förändra världen. I Bob Marley: One Love ser vi Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch och James Norton m.fl.

The Pod Generation
Foto: SkyShowtime.

The Pod Generation (2023) – premiär 11 augusti

Den romantiska sci-fi-komedin The Pod Generation tar oss till en nära framtid präglad av AI och en tech-jätte som erbjuder möjligheten för par att fysiskt dela upp graviditeten med hjälp av portabla, artificiella livmödrar, så kallade "poddar". I huvudrollerna ser vi Emilia Clarke (Game of Thrones) och Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave).

Champions
Foto: SkyShowtime.

Champions (2023) – premiär 15 augusti

I den hjärtvärmande sportkomedin Champions ser vi Woody Harrelson spela en före detta baskettränare som efter ett domstolsbeslut tvingas träna ett Special Olympics-team. Efter att han först är skeptisk till vad laget kan åstadkomma, inser han snart att de har mer potential än någon av dem hade kunnat föreställa sig.

Migration
Foto: UIP.

Migration/Änder! (2023) – premiär 25 augusti

I slutet av sommaren kommer den animerade familjefilmen Migration (med den svenska biotiteln "Änder!") till SkyShowtime. Här får vi följa familjen Mallard som är fast i sina rutiner, men medan pappan är nöjd med tillvaron vill mamman röra om i grytan och visa barnen allt som världen har att erbjuda. Efter viss övertygelse går hela familjen med på att flyga till Jamaica över vintern, men deras noggranna planer går snabbt fel.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på SkyShowtime.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL