Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bekräftad premiär för Yellowstone säsong 5 – då kommer den

Bekräftad premiär för Yellowstone säsong 5 – då kommer den

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2022

Det är snart dags att återvända till familjen Duttons ranch

Nu har vi äntligen fått veta när "Yellowstone" säsong 5 har premiär på SkyShowtime. Streamingtjänsten släpper två avsnitt på samma dag.

Yellowstone säsong 5 tillhör en av de mest efterlängtade uppföljarna i serievärlden. Därför är det roligt att vi nu kan meddela att säsongspremiären landar på SkyShowtime på måndagen den 14 november. 

I serien spelar Kevin Costner huvudrollen som John Dutton, övermannen för en ranchfamilj i Montana. De sitter inte på vilken mark som helst, utan den största ranchen i hela USA. Historien om Duttons kamp för att försvara sin mark och sin familj mot indianernas reservationer och markutvecklare. Medicinska frågor och familjehemligheter jagar Dutton samtidigt som politiska ambitioner och externa partnerskap hotar hans familjs framtid.

Bekräftad premiär för Yellowstone säsong 5 – då kommer den
Kevin Costner som John Dutton. Foto: SkyShowtime.

Detta händer när Yellowstone säsong 5 går av stapeln

Det första avsnittet av den nya säsongen, Hundra år är ingenting, börjar med att vi ser John Dutton bli in svuren som guvernör av Montana. Medan John gör sig till rätta I sitt nya kontor planerar han hur han ska skydda Yellowstone samtidigt som Bunkhouse och resterande delar av familjen Duttons njuter av guvernörsbalen.

Den kommande säsongen innehåller också återkomsten av Josh Lucas som ung John Dutton tillsammans med Jacki Weaver, Kylie Rogers och Kyle Red Silverstein med Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay och Dawn Olivieri som tar del av den stjärnspäckade rollistan.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL