Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kommande storpremiärer på SkyShowtime

Kommande storpremiärer på SkyShowtime

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 november 2022

Nya streamingtjänsten SkyShowtime redo att visa vad den går för...

Under ett stjärnspäckat pressevent i Amsterdam, där Filmtopp fått chansen att närvara, har SkyShowtime presenterat en rad titlar som har premiär under slutet av 2022 och under 2023.

SkyShowtime har under torsdagen den 3 november arrangerat ett lanseringsevent i Amsterdam för att presentera vad som väntar på den nya streamingtjänsten framöver. Filmtopp har varit närvarande under eventet, där även skådespelare från serier som bl.a. Halo, Star Trek: Strange New World och The Calling har funnits på plats.

Totalt sett har SkyShowtime annonserat nio stycken premiärer av nya serier och kommande säsonger av existerande storsatsningar. Bland produktionerna som presenterades hittar vi den kommande serien från Yellowstone-universumet, 1923, samt en andra säsong av Mayor of Kingstown.

Här är alla serier som annonserade SkyShowtime lanseringsevent:

The Calling – 1 december 2022

Genre: Crime, Drama
I rollerna: Jeff Wilbusch, Juliana Canfield, Karen Robinson, Michael Mosley, Tony Curran m.fl.

En dramaserie som följer NYPD-kriminalinspektören Avraham Avraham (Jeff Wilbusch), vars tro på mänskligheten är hans superkraft när det gäller att gå till botten med sanningen. Han vägleds av en djup känsla av andlighet och religiösa principer och tvingas ifrågasätta sin egen mänsklighet när vad som verkar vara ett rutinärende visar sig vara något helt annat.

Tulsa King – december 2022

Tulsa King
Foto: SkyShowtime.

Genre: Crime, Drama
I rollerna: Sylvester Stallone, Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Garrett Hedlund m.fl.

Från Oscarsnominerade Taylor Sheridan kommer Tulsa King med Sylvester Stallone som maffialedaren Dwight ”The General” Manfredi i New York. Manfredi släpps fri efter ett 25 år långt fängelsestraff och blir bryskt ivägskickad av en maffiaboss för att börja ett nytt liv i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans maffiafamilj inte håller honom om ryggen som han trodde, bygger  Manfredi gradvis upp ett eget brottsimperium. Han värvar ett grupp osannolika personer som ska hjälpa honom i den nya miljön, som för Manfredi lika gärna kunde vara en annan planet.

1923 – januari 2023

Genre: Drama, Western
I rollerna: Harrison Ford, Helen Mirren, Sebastian Roché, Marley Shelton, Robert Patrick m.fl.

Ytterligare en serie från Taylor Sheridan som väntar runt hörnet är 1923, som är nästa del i Yellowstone-universumet efter storsuccén 1883.  Med Oscarsnominerade Harrison Ford och Oscarsbelönade Helen Mirren kommer 1923 att introducera en ny generation av familjen Dutton och utforska det tidiga 1920-talet när pandemi, historisk torka, slutet på alkoholförbudet och den stora depressionen plågar den amerikanska västern och familjen Dutton.

Funny Woman – januari 2023

Funny Woman
Foto: SkyShowtime.

Genre: Komedi
I rollerna: Gemma Arterton, Tom Bateman, David Threlfall, Rosie Cavaliero, Morwenna Banks m.fl.

En komediserie baserad på Nick Hornbys bästsäljande roman Funny Girl, som berättar historien om Blackpools skönhetsdrottning Barbara Parker (Gemma Arterton) när hon försöker lyckas i London under det glada 60-talet. Parkers humor visar sig vara hennes största tillgång och hon omdefinierar vad det innebär att vara en rolig kvinna.

Mayor of Kingstown (säsong 2) – 2023

Mayor of Kingstown
Foto: SkyShowtime.

Genre: Crime, Drama, Thriller
I rollerna: Jeremy Renner, Dianne Wiest, Hugh Dillon, Tobi Bamtefa, Taylor Handley, Emma Laird m.fl.

Även Mayor of Kingstown har skapats av Taylor Sheridan, tillsammans med Hugh Dillon, och följer familjen McLusky som styr mellan olika politiska krafter i Kingstown, Michigan, där fängelset är den enda lönsamma affärsverksamheten. Serien, med Oscarsnominerade Jeremy Renner och Oscarsbelönade Dianne Wiest, bemöter teman som systematisk rasism, korruption och ojämställdhet, och skildrar familjen McLuskys försök att få ordning och rättvisa i en stad som varken har det ena eller det andra, återvänder med sin andra säsong under 2023.

Rabbit Hole – 2023

Genre: Thriller, Drama
I rollerna: Kiefer Sutherland, Charles Dance, Jason Butler Harner, Rob Yang, Enid Graham, Meta Golding m.fl.

En thrillerserie som handlar om John Weir (Kiefer Sutherland), en mästerlig bedragare och företagsspion, som oskyldigt anklagas för mord av en maktfull auktoritet med makt att påverka och kontrollera hela befolkningar.

Ripley – 2023

Genre: Crime, Drama, Thriller
I rollerna: Andrew Scott, Johnny Flynn, Dakota Fanning, Pasquale Esposito, Luca Della Bianca, Joy Decker m.fl.

Serien baseras på Patricia Highsmiths bästsäljande Tom Ripley-romaner och berättar historien om en småtjuv i 1960-talets New York, vars anställning hos en förmögen familj ger honom den perfekta grunden för lurendrejeri, bedrägeri och slutligen mord. Andrew Scott spelar huvudrollen Tom Ripley, Johnny Flynn är Dickie Greenleaf och Dakota Fanning är Marge Sherwood.

Three Women – 2023

Genre: Drama
I rollerna: Shailene Woodley, Betty Gilpin, DeWanda Wise, Gabrielle Creevy, Blair Underwood, Jaclyn Albergoni m.fl.

Serien baseras på den internationellt bästsäljande facklitterära boken av Lisa Taddeo, som också är exekutiv producent. Den skräckinjagande, intensiva serien följer Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) och Lina (Betty Gilpin) – tre väldigt olika kvinnor från olika delar av USA – som har lovat att dela med sig av sina berättelser om begär med den sörjande författaren, Gia (Shailene Woodley).

Lioness – 2023

Genre: Action, Drama, Thriller
I rollerna: Zoe Saldaña, Dave Annable, LaMonica Garrett, Laysla De Oliveira, James Jordan, Lauren Shaw, Stephanie Nur m.fl.

Ännu en serie från Taylor Sheridan väntar på SkyShowtime nästa år. Lioness är baserad på verkliga händelser om ett CIA-program och följer Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en lite råbarkad men engagerad, ung marinsoldat som rekryterats till CIA:s "Lioness"-team för att hjälpa till att bryta ner en terroristorganisation inifrån. Zoe Saldaña spelar Joe, stationschef för Lioness-programmet med uppgift att träna, hantera och leda sina kvinnliga undercover-agenter.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL