Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer SkyShowtime till Sverige – ersätter Paramount+

SkyShowtime: Utbud, pris och allt du behöver veta!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 september 2022

Bekanta dig med nya streamingtjänsten

I dag släpps streamingtjänsten SkyShowtime i Sverige, som ersätter Paramount+ med ett större utbud. Filmtopp ger dig all information du behöver om SkyShowtime.

Den nya streamingtjänsten SkyShowtime lanseras officiellt i dag, vilket innebär att dess premiumutbud av exklusiv och ikonisk underhållning från bland annat Paramount och Universal Pictures första gången kan ses i hem i hela Norden. Tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen utlovas.

Paramount+
Paramount+ går i graven. Foto: Paramount.

Ersätter Paramount+

Som en del av partnerskapet med Paramount kommer SkyShowtime att ersätta Paramount+, vilket gör det möjligt att ta del av favoriter som Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt originalserier från Showtime som Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.

SkyShowtimes VD Monty Sarhan säger följande: “Det är äntligen dags... för SkyShowtime. Vi är så glada att våra kunder nu får exklusiv tillgång till de senaste serierna och filmpremiärerna från våra ikoniska och världsberömda studios. Vi ser också fram emot att meddela att publiken i Nederländerna och Portugal snart kommer att få uppleva SkyShowtime när vi fortsätter vår expansion i Europa."

Yellowstone
Nu finns "Yellowstone" på SkyShowtime istället. Foto: SkyShowtime.

Utbudet på SkyShowtime

SkyShowtime slår till direkt med ett stort och saftigt utbud med massor av nyheter och klassiker. Och precis som de skyltar om, är det inte bara innehållet från Paramount+ som har dykt upp utan också mycket annat.

SkyShowtime
Från SkyShowtimes hemsida.

Massor av filmer

Det räcker med en snabb scrollning på SkyShowtimes filmavdelning för att se vilket rikt utbud tjänsten har. Utöver gjutna klassiker finns här lekfulla kategorier som Det bästa från 90-talet, Vad vi kollar på och Moderna klassiker. Vad som kanske är mest intressant är samtidigt avdelningen Nytt och exklusivt som än så länge endast består av fyra stycken titlar: Ray Donovan: The Movie, Scream 5, Jerry & Marge Go Large och Secret Headquarters med Owen Wilson. Här förväntar vi oss att mer ska upp.

Överlag skulle vi säga att den gemensamma nämnaren i samtliga kategorier är stora, kända titlar som många har sett. Och har man inte sett dem, är sannolikheten stor att de finns på ens watchlist.

Först ut med stora biofilmer

Precis som HBO Max är först på bollen när det kommer till biofilmer från Warner Bros. kommer biotitlar från Paramount Pictures och Universal Pictures, Hollywoods två äldsta studior som tillsammans står för nästan 50 procent av Hollywoods biljettintäkter, först dyka upp på SkyShowtime.

Några exempel på titlar som snart går att streama: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: Berättelsen om Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance och Tuffa gänget. 

Serier på SkySHowtime
Från SkyShowtimes hemsida.

Serier på SkyShowtime

När det kommer till SkyShowtimes serieutbud – som kanske är den puck där man verkligen kan särskilja sig från konkurrenterna – finns det alla redan mycket att hämta. Utöver självklara titlar som Yellowstone, Dexter: New BloodYellowjacketsThe Offer och 1883 har vi komediserier som The OfficeParks and Recreation och Superstore. Här finns också Californication, Billions, Bates Motel, Heroes, Penny Dreadful, The Good Fight och Twin Peaks för att nämna några favoriter.

Ett utbud för hela familjen

Dessutom innehåller SkyShowtime nya premiumserier, barn- och familjefavoriter samt ett urval av klassiker från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios och Peacock – allt streamar nu på ett och samma ställe.

American Gigolo på SkyShowtime
Nu släpps TV-serien "American Gigolo" på SkyShowtime. Foto: SkyShowtime.

Efterlängtade Showtime-premiärer

Från och med i dag kan svenskarna se flera titlar från den stora TV-seriestudion Showtime. Exempelvis är det Sverigepremiär för American Gigolo, som bygger på Paul Schraiders omtalade snutfilm som hade Richard Gere i huvudrollen. Under de kommande månaderna kommer ytterligare seriepremiärer, såsom Yellowstone säsong 5, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy, Yellowjackets säsong 2 och den amerikanska TV-serieversionen av Låt den rätte komma in.

Så mycket kostar SkyShowtime

Tjänsten är tillgänglig direkt för kunden via www.skyshowtime.com och SkyShowtime-appen på Apple- och Androidenheter. I Sverige kommer tjänsten att kosta 79 kr/mån.

"Half price for life"-erbjudande

Fram till den 1 oktober 2022 är det också möjligt att ta del av tjänstens lanseringserbjudande "Half price for life", som ger halva priset på tjänsten "så länge du vill". Detta innebär att priset i dag på tjänsten blir 39,5 kr/mån. När priset på tjänsten höjs justeras även ditt pris därefter, men du fortsätter alltså att betala 50 procent av SkyShowtimes abonnemangskostnad. Om priset går upp till 120 kr/mån, betalar du 60 kr/mån.

SkyShowtime finns nu tillgänglig i Sverige.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL