Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sky Rojo säsong 2 – detta vet vi

Sky Rojo säsong 2 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021

Kommer den spanska succéserien tillbaka?

Det är inte många dagar sedan "Sky Rojo" landade på Netflix och serien har redan hunnit bli en tittarfavorit. Frågan är om vi kan vänta oss ytterligare säsonger av den spanska serien?

Bild från Sky Rojo på Netflix - kommer det en säsong 2?
Foto: Netflix

Det är inte förvånande att "Sky Rojo" har haft en så stark inledande tid på Netflix, åtminstone inte när man tittar på vem som ligger bakom serien. Skaparen Álex Pina har varit rejält aktiv på tv-seriemarknaden de senaste åren och har bland annat skapat "La casa de papel" – en av Netflix mest framgångsrika serier.

Sky Rojo hade sin premiär på Netflix så sent som den 19 mars och redan nu är folk nyfikna på om det kommer ännu en säsong av serien. Den första säsongen består av åtta avsnitt på mellan 20-30 minuter och det är minst sagt lätt att fastna i den, så vi är inte förvånade över att många tittare redan vill ha mer av fartfyllda Sky Rojo.

MER LÄSNING: Recension av Sky Rojo

Kommer det en säsong 2 av Sky Rojo?

Goda nyheter – "Sky Rojo" kommer att få en andra säsong! Det är redan bekräftat att Álex Pinas nya Netflix-serie kommer att få åtminstone en till säsong. Beställningen som Netflix la när de köpte upp serien var nämligen på två säsonger, så om du var orolig över att inte få svar på de lösa trådarna från säsong ett, kan du nu pusta ut.

Det är fortfarande aningen för tidigt att spika riktigt hur bra det går för Sky Rojo på Netflix, men än så länge ser det ut att vara en omedelbar succé. Fortsätter serien att dra till sig uppmärksamhet kan vi snart börja drömma om ytterligare säsonger även efter säsong två – men vi är inte där riktigt än.

När kommer Sky Rojo säsong 2?

Eftersom den första säsongen haft sin premiär alldeles nyligen lär vi få vänta ett tag innan nästa säsong får ett lanseringsdatum. Baserat på hur Netflix tidigare valt att sprida ut säsongerna av sina originalserier så är det troligt att säsong 2 kommer att komma ut tidigast under nästa år. Inspelningen av den andra säsongen är ännu inte påbörjad, men ett rimligt antagande är att säsong två kommer till Netflix under våren 2022.

MER LÄSNING: Bästa filmerna på Netflix 2021

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL