Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Skitsamma säsong 2 – detta vet vi

Skitsamma säsong 2 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2021

Kommer det en andra säsong av Skitsamma?

Serien "Skitsamma" landade på Discovery+ den 4 juni och nu är frågan om det kommer att komma ytterligare säsonger till streamingtjänsten. Filmtopp har försökt få fram så mycket information i frågan som bara möjligt – nedan kan du läsa vad vi vet.

"Skitsamma" är Discovery+ nya härliga och roliga serie, skapad av bland andra Nour El-Refai, om fyra ungdomar som bor i ett kollektiv i centrala Stockholm. Serien är en svensk version av danska Sjit happens och det går att dra paralleller till framgångsrika serier som exempelvis New Girl.

Skitsamma är en i raden av originalserier som Discovery+ har satsat på den senaste tiden – och det syns inte minst på den stjärnspäckade rollbesättningen. Huvudrollsinnehavarna spelas av bland andra Oscar Zia, Yandeh Sallah (Eagles) och Lancelot Ncube (Kalifat). Fler kända namn vi ser i serien är Johanna Nordström, Messiah Hallberg, Josefin Rheborg, Malte Myrenberg Gårdinger m.fl. Musiken har dessutom gjorts av Miss Li.

Den nya serien på Discovery+ är väldigt behaglig att titta på och har omedelbart skaffat sig en hel del hängivna tittare som är nyfikna på om det kommer en säsong 2 av Skitsamma.

RECENSION: Skitsamma säsong 1

Skitsamma säsong 2 – får vi se den?

Skitsamma Discovery+
Foto: Discovery+

Discovery+ har ännu inte bekräftat att det kommer en eller flera säsonger av Skitsamma, men tar vi en titt på streamingtjänstens status finns det all anledning att tro att det kommer att bli en fortsättning av serien. Discovery+ är mitt uppe i en pågående rebranding av deras varumärke och en del av den processen innebär att de börjat fylla på sin streamingtjänst med ett växande antal originalproduktioner. Baserat på hur Discovery+ har satsat på lanseringen av Skitsamma kan vi åtminstone anta att det finns en plan för fortsatta säsonger.

Som med allt i tv-världen så är det hur många som väljer att bänka sig framför tv:n som definierar framgång. Misslyckas Skitsamma med att bygga upp en gedigen följarskara finns det givetvis inga garantier på en fortsättning, men än så länge ser serien ut att bemötas med värme – vilket ger oss fortsatt anledning till att hoppas på en säsong 2.

Skulle det bli så att Discovery+ förnyar Skitsamma med en säsong 2 kan vi nog räkna med att nya avsnitt kommer ut tidigast om ett år.

Filmtopp uppdaterar er med mer information så fort vi vet vad vi kommer att hända med seriens framtid.

MER LÄSNING:
Bästa serierna på Discovery+

NÄSTA ARTIKEL