Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Skam

Skam-stjärnan klar för ny serie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021

Spelar huvudrollen i "Dopamin"

Josefine Frida Pettersen blev Noora med hela Norden efter succén med Skam. Nu är hon klar för en dansk serie om mänskliga begär.

I en tid när de flesta tittar på vad de själva helst vill är det inte lika vanligt med stora gemensamma snackisar. Den norska ungdomsserien Skam bröt sig däremot genom bruset och blev samtalsämnet för en hel generation.

Serien, som rosades för sitt sätt att på ett naturligt vis skildra ungdomar, sändes i fyra säsonger med bland andra Josefine Frida Pettersen i huvudrollerna. Hon spelade Noora, ni vet den stilsäkra tjejen som fick försäljningen av röda läppstift att skjuta i höjden.

Nu meddelar norska VG att Pettersen är klar för en ny huvudroll och denna gången i en dansk serie med namnet Dopamin, som görs för Discovery Danmark.

Med den effektiva beskrivningen "där mänskligt begär möter thrillerns intensitet" och Pettersen i rodret kan detta mycket väl bli nästa stora snackis.

– Det har varit en väldigt spännande upplevelse att arbeta med serien och jag glädjer mig vilt till att se hur hurdant det slutliga resultatet blir, säger Josefine Frida Pettersen i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING:

Dopamin förväntas att ha premiär under våren 2022. Tills dess håller vi dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

NÄSTA ARTIKEL