Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sing 2 – Stor biosuccé för hela familjen

Sing 2 – Stor biosuccé för hela familjen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022

Fortsätter starkt framåt

Familjefilmen "Sing 2" har blivit en stor biosuccé. I Sverige är den fortfarande kvar i Biotoppen trots att premiären var i december.

Den 22 december hade Sing 2, uppföljaren till familjefilmen från 2016, premiär. Att det har varit en succé kan vi med säkerhet konstatera då filmen lyckats hålla sig kvar på Biotoppen sedan premiärens datum.

Detta handlar om Sing 2 om

För den som ännu inte har sett familjefilmen kommer här en summering av vad som väntar en som gör ett biobesök.

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

Skådespelare i Sing 2

Att Sing 2 har blivit en sådan stor succé beror bitvis på den stjärnspäckade ensemblen. Den som ser filmen på engelska får höra stjärnor som Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton och Jennifer Hudson.

Se trailern till Sing 2 här nedan:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL