Sigge Eklunds "En del av dig" får Los Angeles-premiär till våren

Sigge Eklunds "En del av dig" får Los Angeles-premiär till våren

Emil Oscar Rasmussen
05 februari 2024 kl. 14:02

Eklund delar ny information om Netflixfilmen med Zara Larsson och Edvin Ryding

Netflixfilmen "En del av dig" har premiär under 2024. Nu har regissören Sigge Eklund avslöjat att filmen kommer att ha en premiär i Los Angeles, och ger en indikation på när filmen ser ut att komma till Netflix.

Sigge Eklund gör debut som långfilmsregissör med kommande En del av dig, ett drama med bland andra Zara Larsson, Edvin RydingFelicia Maxime, Ida Engvoll och Alva Bratt m.fl. i rollerna. Filmen är en Netflix-produktion och premiären har bekräftats bli av någon gång under 2024.

I sin podcast, som han har tillsammans med Alex Schulman, avslöjar Sigge Eklund nya detaljer om när filmen kommer att få se dagens ljus.

Sigge Eklunds "En del av dig" får Los Angeles-premiär till våren
Skärmdump från Sigge Eklunds Instagramkonto @siggeeklund.

Sigge Eklund avslöjar – LA-premiär i maj för En del av dig

I det senaste avsnittet av Alex & Sigges podcast, som släpptes den 2 februari, inleder Alex Schulman med att flytta på ett kommande inspelningsdatum för podcasten. På ett skämtsamt sätt skryter Schulman om att han ska till Berlin tillsammans med Johan Renck för att träffa Adam Sandler senare i februari. Renck och Sandler är då på plats i Berlin för en premiär av kommande Netflixfilmen Spaceman.

Eklund kontrar då med att säga att hans En del av dig kommer att ha premiär i Los Angeles i maj. När Schulman nämner Berlinpremiären för Spaceman missuppfattar Eklund medvetet vad han pratar om:

– Nej, nej, nej, den har inte premiär i Berlin min Netflixfilm, utan i Los Angeles i maj.

Med reservation för att informationen kan vara en del av skämtet, ser det alltså ut som om "En del av dig" kommer att få sin premiär omkring maj 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL