Sia lämnar Bachelor Sverige 2022 – ifrågasätts av tjejerna

Sia lämnar Bachelor Sverige 2022 – ifrågasätts av tjejerna

Sofie Landgren
17 oktober 2022 kl. 19:10

Ungkarlen beger sig hem med Isa

Sia Hatami lämnar Bachelor Sverige 2022 med sin nyfunna kärlek Isa, som tagit honom med storm. I avsnittet ifrågasätts Sia av de andra tjejerna i programmet.

I föregående avsnitt fick vi se när Nina valde att lämna Bachelor Sverige 2022 efter att Sia Hatami och hon båda känt att deras känslor för varandra har svalnat. Sia valde att inte delta på minglet med tjejerna då han påstått att han inte mådde bra. Tjejerna blev då besvikna och tyckte att han var respektlös, men det fanns en större anledning till detta än de kunnat ana. Sia har valt att lämna Bachelor tillsammans med Isa, som han menar att han är djupt förälskad i.

Sia lämnar Bachelor Sverige 2022 – ifrågasätts av tjejerna

Sia lämnar Bachelor Sverige 2022 – ifrågasätts av tjejerna
Sia och Isa. Foto: TV4.

I avsnittet får vi se när Sia hämtar upp Isa för att ta med henne ut på en dejt på tu man hand. De sitter i en vacker miljö och äter middag när Sia ber om att bli ursäktad från bordet och reser sig för att hämta en ros. Och det visar sig att det inte är vilken ros som helst. Programledaren Malin Stenbäck och Sia samlar tjejerna för att meddela att han har någonting att berätta. 

Sfia inleder med att be om ursäkt för att han inte deltog under föregående mingel och det på grund av att han har tagit ett beslut:

– Jag är här idag för att jag har tagit ett beslut, och det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör.

Tjejerna blir rejält omskakade och ifrågasätter hans beslut i att kunna göra ett sådant val när de knappt fått en chans till att få honom att lära känna dem. Trots detta kramar de till slut om Sia och önskar honom lycka till. Fortsättningsvis tackar Sia sin nya partner Isa för att hon har varit modig nog att kasta sig ut och satsa på kärleken, och att det finns bara en plats i hans hjärta: hennes. Sedan frågar han Isa om hon vill ta emot hans sista ros och de kramar om och kysser varandra innan hon väljer att ta emot rosen.  

Där har vi det. Sia lämnar "Bachelor Sverige" 2022 och in kliver istället Christian Nicolaisen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL