Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Shazam! Fury of Gods är färdig – då kommer den

Shazam! Fury of Gods är färdig – då kommer den

Kristian Andersson | Nyhet
03 november 2022
Kristian Andersson | Nyhet
03 november 2022

Svenskregisserade Shazam 2 är snart här!

Den första "Shazam"-filmen gjorde ganska relativt bra ifrån sig och nu kan vi bekräfta att uppföljaren är färdiginspelad och klar, men premiären får vi vänta på ett tag till.

Det är den svenske regissören David F. Sandberg, som både gjort den första Shazam!-filmen och nu även uppföljaren, som berättar på sociala medier att Shazam! Fury of the Gods nu är färdig. Det kommer dock dröja ett tag till innan vi får se DC Comics-hjälten inta vita duken igen, då premiären för filmen är satt till den 17 mars 2023.

Uppföljaren kommer fortsatt att handla om Billy Batson, som kan transformeras till en mäktig superhjälte när han säger "Shazam!". Denna gången har han nya konflikter att lösa och måste ta sig an dottern till Atlas och hennes onda planer. 

I kommande Shazam! Fury of the Gods får vi se en rad välkända skådespelare, som Zachary Levi, Asher Angel, Helen Mirren, Lucy Liu, Rachel Regler, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Faith Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D. J. Cotrona, Marta Milans och Cooper Andrews.

Det återstår att se om Shazam! Fury of the Gods får ett varmare mottagande än sågade Black Adam, med Dwayne Johnson. DC-karaktärerna Black Adam och Shazam existerar inom samma universum och det har talats om att en gemensam film med dem väntar i framtiden.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL