Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny trailer till Avatar: The Way of Water

EXTRA: ny trailer till Avatar: The Way of Water

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2022

Det storslagna äventyret närmar sig!

Nästa månad får vi äntligen se James Camerons "Avatar: The Way of Water" nå världens biografer. Nu har en ny trailer släpps till filmen.

Drygt tretton år efter att den första filmen hade premiär får vi se uppföljaren Avatar: The Way of Water. Om du fortfarande tror att du drömmer kan vi försäkra dig om att filmen inte kommer skjutas upp något mer. Den 14 december återvänder vi till Pandora, och nu har en andra officiell trailer släppts.

Den nya filmen utspelar sig flera år efter händelserna i första filmen. Nu har Jake Sully skaffat familj med Neytiri och etablerat sig inom den nya världens klaner. Men fred kan bara vara så länge. Speciellt när den militära organisationen från originalet återvänder för att avsluta det de påbörjade.

EXTRA: ny trailer till Avatar: The Way of Water
Foto: 20th Century Studios.

I uppföljaren återser vi Zoe Saldana och Sam Worthington i huvudrollerna, likaså återvänder Stephen Lang och Sigourney Weaver. Bland de nya tillskotten hittar vi ingen mindre än Kate Winslet, som tidigare jobbat med James Cameron på den legendariska storfilmen Titanic.

Se den nya trailern till "Avatar: The Way of Water" här:

Trailern vittnar om att publiken har ett storslaget äventyr framför sig. Men den som inte vill missa en sekund av upplevelsen bör redan nu träna upp sin blåsa. Enligt rykten kommer filmen att vara över tre timmar lång. 

"Avatar 2" har premiär på bio den 14 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL