Sebastian Stan som Bucky Barnes

Se Sebastian Stan som Luke Skywalker

18 oktober 2021 kl. 11:10
ANNONS
ANNONS

Internet tror att han kan mantla storrollen

Sebastian Stan är en av Hollywoods mest stigande talanger idag. Han är del av Marvels universum som Bucky Barnes/The Winter Soldier och nu går snacket om att han kan komma att vara med i en annan serie på Disney+, nämligen "The Mandalorian". Då som Luke Skywalker.

Sebastian Stan har under de senaste åren växt mer och mer i Hollywood, och har med serien The Falcon and the Winter Soldier fått ledande roll i en enorm produktion.

Skådespelaren är också känd för att ha en viss likhet med Mark Hamill, mannen som spelat Luke Skywalker i alla officiella live-action framträdanden karaktären gjort. På senaste tiden har rykten gått runt om att Stan kan vara manen som får ta över rollen efter Hamill. 

Läs också: 5 kommande Star Wars-projekt

(SPOILER)

I The Mandalorians säsong 2 får vi se Luke Skywalker, spelad av Mark Hamill, komma in och möta huvudkaraktärerna i serien och även visa upp sin skicklighet med lasersvärdet. Detta gjordes möjligt genom CGI och förändring av Hamills utseende i efterproduktionen.

Det känns dock inte som en realistisk lösning för ett långvarigt projekt eftersom att den skulle kräva extremt mycket arbete. Därför tror många att Sebastian Stan, som sannerligen ser ut som en ung Luke, skulle kunna vara en bra lösning för framtiden. Det har lett till att många fans tecknat ner sina tolkningar med honom som Skywalker. Nedan ser du ett exempel som trendar på nätet:

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av ApexForm (@apexform)

"The Mandalorian" och Stans "The Falcon and the Winter Soldier" finns båda att se på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL