Hon spelar huvudrollen i Crazy Pictures UFO-film

Se två actionpackade klipp ur UFO Sweden

Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:12 | Publicerad 13 december 2022 kl. 10:12

Perfekta uppladdningen inför premiären

Den 25 december är det premiär för Crazy Pictures efterlängtade storfilm UFO Sweden. Nu kan du ladda upp med två actionpackade klipp från vad som komma skall.

Snart är det äntligen för en av årets största biofilmer UFO Sweden att nå publiken. Behöver du uppladdning inför det stora nedslaget? Se då två klipp ur filmen, som vi på Filmtopp nu kan dela med oss av.  

Se den nya trailern för UFO Sweden – premiär på juldagen
"UFO Sweden". Foto: SF Studios.

I den nya filmen följer vi UFO Sweden, en förening som utreder övernaturliga fenomen. När tonårsrebellen Denise en dag dyker upp med vad som visar sig vara ett helt unikt fall får de plötsligt väldigt mycket mer att tänka på. Tillsammans ger de sig ut på ett riskfyllt äventyr, som tar dem långt utanför lagens gränser och in i en värld av oförklarliga fenomen.

UFO SWEDEN är filmkollektivet Crazy Pictures nya storfilmssatsning. En nervkittlande och rörande filmupplevelse placerad i 90-talets Sverige och som närmast kan beskrivas som en korsning mellan Stranger Things och Arkiv X rakt ner i den östgötska myllan.

Se två actionpackade klipp ur" UFO Sweden" här:

Filmens historia är inspirerad av en verklig förening vid namn UFO-Sverige som bildades 1970 och som fortfarande är aktiv. Mer information om den riktiga föreningen UFO-Sverige hittar du på www.ufo.se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL