Se den nya trailern för UFO Sweden – premiär på juldagen

Se den nya trailern för UFO Sweden – premiär på juldagen

Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:12 | Publicerad 13 december 2022 kl. 10:12

Crazy Pictures nästa rulle är snart här

Premiären för Crazy Pictures "UFO Sweden" närmar sig med stormsteg. Nu har en helt ny officiell trailer för sci-fi-äventyret släppts.

Crazy Pictures har underhållit med sina kortfilmer i många år och hantverket i debutlångfilmen Den blomstertid nu kommer (2018) imponerade stort. Nu är det snart dags för deras andra storsatsning att gå upp på svenska biografer.

UFO Sweden kretsar kring en förening som utreder övernaturliga fenomen och får ett unikt fall serverat när den rebelliske tonåringen Denise dyker upp på jakt efter sanningen om sin påstått döda pappa. Filmen utspelar sig på 90-talet och har beskrivits som en korsning mellan Arkiv X och Stranger Things.

Filmen är regisserad av Victor Danell, skriven av Jimmy Nivrén Olsson och i rollerna ser vi Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Sara Shirpey, Eva Melander och Oscar Töringe m.fl.

Se trailern till UFO Sweden här:

Baserat på den nya trailern ser vi minst sagt ut att ha en svensk film utöver det vanliga att se fram emot. UFO Sweden har biopremiär på juldagen, den 25 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL