Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se trailern till skräckfilmen Last Night in Soho

Se trailern till skräckfilmen Last Night in Soho

Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021

Psykologisk skräckis med Anya Taylor Joy.

Igår släpptes trailern till den kommande psykologiska skräckfilmen "Last Night in Soho". Filmen, som är regisserad av Edgar Wright och har biopremiär i oktober.

Last Night in Soho
Foto: Focus Features

Last Night in Soho är en psykologisk skräckfilm regisserad av Edgar Wright, som ligger bakom succéer som Baby Driver, Shaund of the Dead, Scott Pilgrim vs. the World etc.

Några av stjärnorna i filmen är bland andra Thomasin Mackenzie, som fick sitt stora genombrott i Jojo Rabbit och Anya Taylor-Joy, främst känd från succéserien The Queen's Gambit.

Ytterligare skådespelare i filmen är Matt Smith, känd från Doctor Who, James och Oliver Phelps, som spelade tvillingbröderna Fred och George Weasley i Harry Potter m.fl.

Se den urläckra trailern här:

Filmen handlar om den unga modeintresserade kvinnan Eloise (McKenzie) som har ett konstigt sjätte sinne, och som oförklarligt kan transportera sig till London på 1960-talet. Där hamnar hon i en sångerskas kropp och möter sin idol, som visar sig vara en wannabe-artist. Eloise, fast i Sandys (Taylor-Joy) kropp upptäcker strax att 60-talet inte är vad det verkar. Snart börjar det förflutna och framtiden att falla sönder med katastrofala följder. 

"Last Night in Soho" har biopremiär i oktober 2021.

VIDARE LÄSNING:
Sevärda skräckfilmer på Netflix
8 tips på roliga skräckfilmer

NÄSTA ARTIKEL