Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart kommer Bonusfamiljen säsong 4

Se trailern till filmen Länge leve Bonusfamiljen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022

Första titt på en av julens stora svenska biofilmer

I början på december är det premiär för Bonusfamiljen-filmen "Länge leve Bonusfamiljen". Nu kan vi ta del av en allra första trailer.

Efter fyra hyllade säsonger av Bonusfamiljen som alla lockat stort intresse av publiken är det dags att se fram emot långfilmen Länge leve Bonusfamiljen. Premiären landar den 2 december och nu har filmens första officiella trailer släppts. 

Den nya filmen tar vid knappt tio månader efter händelserna i den fjärde säsongen och kretsar även den runt Lisa och Patrik, deras barn, bonusbarn, tidigare partners, knepiga relationer och utmaningen att leva tillsammans.

Efter en kämpig tid drar Patrik med sig hela bonusfamiljen till ett pensionat i Dalarna för att fira nyår ihop och njuta av lugnet, han har även riggat en stor överraskning. Förväntningarna är höga och fallet blir hårt när Patriks plan går snett. Lisa vill skiljas. Länge leve Bonusfamiljen handlar om vad vi gör för familjen och kärleken och för att hålla den vid liv.

– Att få göra långfilm på Bonusfamiljen ger möjlighet att fördjupa sig ännu mer i karaktärerna och deras relationer. Vi längtar efter att få visa upp detta för biopubliken julen 2022, säger Felix Herngren i ett pressmeddelande.

Se trailern till "Länge leve Bonusfamiljen" här:

I rollerna ser vi Vera VitaliErik JohanssonFredrik HallgrenFrank DorsinJohan Ulveson och Marianne Mörck med flera. Filmen är skriven av Moa Herngren och regisserad av Felix Herngren.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL