Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Där kräftorna sjunger

Se spännande trailer till Där kräftorna sjunger

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Daisy Edgar-Jones i bästsäljande mordgåta

Nu har trailern landat till den efterlängtade filmatiseringen av "Där kräftorna sjunger". I huvudrollen ser vi Daisy Edgar-Jones som slog igenom stort med "Normala människor".

Att 2022 ser ut att bli Daisy Edgar-Jones år går inte längre att argumentera emot. Nyligen släppte hon den uppskrivna skräckfilmen Fresh på Disney+ tillsammans med Marvelstjärnan Sebastian Stan och i sommar syns hon i huvudrollen i den efterlängtade filmatiseringen av Delia Owens bästsäljande roman Där kräftorna sjunger. Att stjärnan vill visa upp hela sitt register efter genombrottet med Normala människor är tydligt.

Se trailern till Där kräftorna sjunger:

Romanen är ett spännande mordmysterium om en ung kvinna, som vuxit upp själv i träskmarkerna i de djupa sydstaterna och blir anklagad för mordet på en man hon en gång hade ett förhållande med. Det är en mordgåta och en kärlekshistoria, men framförallt en berättelse om att klara sig själv och om hur mänskligt beteende påverkas av att vara isolerat.

Filmen regisseras av Olivia Newman, som debuterade med Netflixfilmen First Match 2018 och i övriga roller ser vi bland andra Harris Dickinson, David Strathairn och Joe Chrest.

Där kräftorna sjunger har svensk biopremiär den 19 augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL