Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Beyoncé och Billie Eilish uppträder på Oscarsgalan 2022

Beyoncé och Billie Eilish uppträder på Oscarsgalan 2022

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Reba McEntire och Sebastián Yatra uppträder med

Oscarsgalan närmare sig med stormsteg. Nu är det klart att världsstjärnorna Beyoncé och Billie Eilish kommer att stå för en del av underhållningen.

Snart är det äntligen dags. Den 28 mars klockan 02.00 svensk tid hålls årets upplaga av Oscarsgalan. Det blir den 94:e i ordningen och den första på flera år som arrangeras under nästan helt normala förhållanden. Att Hollywoodfolket är sugna på att festa till det ordentligt är alldeles uppenbart.

Nu är det nämligen klart att världsstjärnorna Beyoncé och Billie Eilish kommer att uppträda under galakvällen, något som kanske kan hjälpa galan att besegra den nedåtgående trenden med dalande tittarsiffror.

Låtarna Beyoncé och Billie Eilish uppträder med

Billie Eilish
Billie Eilish i konsertfilmen "Happier Than Ever". Foto: Disney+

Enligt Pitchfork är det också klart vilka sångnummer de två omåttligt populära artisterna kommer att framföra under galakvällen. Beyoncé kommer att uppträda med Be Alive från flerfaldigt Oscarsnominerade King Richard och Billie Eilish kommer, givetvis, att bjuda på sin hyllade Bondlåt No Time to Die – ledmotivet till Daniel Craigs sista rolltolkning av agenten med rätt att döda.

Andra artister som uppträder

Utöver Beyoncé och Billie Eilish kommer vi också att få höra andra artister uppträda på galan. Exempelvis kommer Sebastián Yatra framföra sången Dos Oruguitas från Disneys Oscarsnominerade film Encanto och Reba McEntire framföra den Diane Warren-skrivna Oscarnominerade låten Somehow You Do från filmen Four Good Days.

Van Morrison, som har varit i blåsväder efter en rad uttalanden under de senaste åren, kommer inte att framföra Down to Joy, som vi kan höra Kenneth Branaghs hyllade och Oscarsnominerade uppväxtskildring Belfast. Detta på grund av att datumet för Oscarsgalan krockar med artistens turnéschema.

Klart är också att D-Nice and the Samplers, ett "all-star"-band bestående av Travis Barker, Sheila E., Robert Glasper och Adam Stone, kommer att uppträda under galakvällen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL