Se jättehajen tugga sönder en T-Rex i galna Meg 2-trailern

Se jättehajen tugga sönder en T-Rex i galna Meg 2-trailern

Filmtopp
09 maj 2023 kl. 10:27

Jason Statham fortsätter att ha gigantiska problem

Nu har en trailer landat till "Meg 2: The Trench", som vittnar helt klart är av det mer kreativa slaget. Filmen har biopremiär i sommar.

För några år sedan hade Jon Turtletaubs monsterfilm The Meg premiär, i vilken vi såg Jason Statham slåss mot en gigantisk, förhistorisk haj – en megalodon.

Det visade sig nämligen att den 15 meter långa besten, som härjade för 3,5 miljoner år sedan, lyckats överleva på botten i Marianergraven.

Meg 2
Foto: Warner Bros.

Se jättehajen tugga sönder en T-Rex i galna Meg 2-trailern

Trots ljumma betyg – både från publiken och kritikerkåren – var succén ett faktum. Med en budget på ungefär 130 miljoner dollar, inkasserade actionskräckisen över 530 miljoner dollar på omvärldens biografer.

I sommar är det dags att återse den stortandade kolossen i Med 2: The Trench, som denna gången regisseras av Ben Wheatley (Free Fire, Rebecca). Nu har en kreativ trailer släppts, i vilken vi får se bjässehajen sluka en T-Rex.

"Meg 2: The Trench" har amerikansk biopremiär den 4 augusti. När den kommer till Sverige är ännu inte klart, men Filmtopp håller dig uppdaterad.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL