Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se den officiella trailern till Coens Macbeth-film

Se den officiella trailern till Coens Macbeth-film

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
22 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
22 september 2021

The Tradgedy of Macbeth – se trailern nu!

Joel Coen, den ena halvan av bröderna Coen – som har förgyllt våra liv med underbara filmer i årtionden – har gjort en adaptation på William Shakespeares klassiska tragedi "Macbeth". Nu har en första officiell trailer till filmen släppts – och den är minst sagt unik.

Joel Coens "The Tragedy of Macbeth" har världspremiär på New Yorks Filmfestival till helgen, och inför detta släppte A24 igår en första officiell trailer till filmen. The Tragedy of Macbeth är en adaptation av William Shakespeares klassiska pjäs om törsten efter makt och dess konsekvenser.

I filmens rollbesättningen hittar vi tunga namn som bland andra Denzel Washington (Lord Macbeth), Frances McDormand (Lady Macbeth) och Brendan Gleeson (King Duncan).

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer

Den första trailern till The Tragedy of Macbeth ger oss en liten smygtitt på Coens svartvita tolkning av Shakespeares tragedi – och den ser minst sagt läcker ut.

SE TRAILERN HÄR:

"The Tragedy of Macbeth" är producerad av A25 tillsammans med Apple. I USA har filmen biopremiär den 25 december för att sedan landa på Apple TV+ som en originalfilm den 14 januari 2022. Exakt vilka datum som gäller för den svenska marknaden är ännu inte bekräftat.

LÄS OCKSÅ: De bästa filmerna på Apple TV+

NÄSTA ARTIKEL