Se Brendan Frasers förvandling i The Whale – väger 270 kilo

Se Brendan Frasers förvandling i The Whale – väger 270 kilo

28 juli 2022 kl. 08:07

Stjärnans första storfilm på många år

I Darren Aronofskys kommande film "The Whale" spelar Brendan Fraser en man som väger 270 kilo. Se den första bilden på hans karaktär här.

Brendan Fraser är en skådespelare som på 90-talet var mycket känd efter roller i Mumien och Djungel George, men på 00-talet började det gå allt svårare för skådespelaren att hitta lika stora jobb. Nu har han jobbat tillsammans med Black Swan-regissören Darren Aronofsky på filmen The Whale i vilken han spelar en farligt överviktig man.

Se Brendan Frasers förvandling i The Whale – väger 270 kilo
Brendan Fraser i "Djungel George" (1997). Foto: Buena Vista Pictures Distribution.

I The Whale gestaltar Fraser den tystlåtna engelskläraren Charlie som lider av svår fetma. Anledningen till att han nu lever ett tillbakadraget liv är på grund av att han en gång övergav sin familj för att vara med sin homosexuella älskare, men som senare gick bort. Efter att ha dämpat sin olycka med mat försöker han nu återuppta kontakten med sin dotter spelad av Stranger Things-stjärnan Sadiee Sink.

Se första bilden på Brendan Fraser i "The Whale" här:

Foto: A24.

Filmen har sin premiär på Venedig filmfestival i september. Nästa år ser vi också Brendan Fraser i Martin Scorseses film "Killers of the Flower Moon".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL