Se actionpackad trailer till nya Indiana Jones med Harrison Ford

Se actionpackad trailer till nya Indiana Jones med Harrison Ford

Filmtopp
13 februari 2023 kl. 08:02

Maxad final väntar Harrison Ford!

Nattens Super Bowl gav oss en extra titt på "Indiana Jones and the Dial of Destiny", den sista delen i filmserien med Harrison Ford. Spana in den nya actionpackade trailern här!

Efter att publiken hade fått se Indiana Jones och kristalldödskallens rike (2008) spekulerades det länge ifall vi skulle skulle få en till Indiana Jones-film med Harrison Ford som den piskande arkeologen. Nu är den femte filmen, Indiana Jones and the Dial of Destiny, snart här med en 80-årig Ford tillbaka i rollen för att ge nazister på käften. För att ladda upp inför den efterlängtade premiären kan du se en helt färsk trailer som släpptes under nattens Super Bowl-fest. Trailern beskrivs bäst som intensiv och actionpackad. 

I den nya filmen kämpar Indy med att passa in i en värld som verkar ha vuxit förbi honom. Men när en alltför välbekant ondska återvänder i form av en gammal rival, måste Indy ta på sig sin hatt och plocka upp sin piska en gång till för att se till att en gammal och kraftfull artefakt inte faller i fel händer.

Förutom Harrison Ford och hans gamla vapendragare John Rhys-Davies ser vi även stora stjärnor som Mads MikkelsenPhoebe Waller-Bridge och Antonio Banderas.

Se den nya trailern till "Indiana Jones and the Dial of Destiny" här:

"Indiana Jones and the Dial of Destiny" har premiär på världens biografer den 30 juni.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL