SUPER BOWL 2023: Alla stora filmtrailers som visades

SUPER BOWL 2023: Alla stora filmtrailers som visades

Filmtopp
13 februari 2023 kl. 07:11

Närmare titt på årets mest efterlängtade filmer

I natt var det Super Bowl 2023 vilket i traditionell ordning innebär trailerkakafoni, och i år var inget undantag. Här är alla stora filmtrailers som visades under sporteventet.

I natt blev Kansas City Chiefs mästare i NFL för tredje gången i klubbens historia. Men mer intressant för oss filmälskare var det förstås att få se alla förhandsvisningar som eventet är känt för att bjuda på. Med nya smygtittar på bland annat efterlängtade Indiana Jones and the Dial of Destiny, Fast X med Jason Momoa som Toretto-familjens nästa hot och Scream 6 duggade det som vanligt tätt på blockbuster-fronten. 

SUPER BOWL 2023: Alla stora filmtrailers som visades
"Scream 6" närmar sig sin premiär. Foto: Paramount.

Vi fick oss även en närmare titt på 65, filmen där Adam Driver gör upp med dinosaurier, nästa Creed-film, Guardians of the Galaxy vol. 3 och The Flash som trots alla anklagelser mot Ezra Miller kommer att släppas. Vidare presenterades en ny Transformers-film och kvällens mest sporttematiska film: Air med Ben Affleck och Matt Damon i huvudrollerna. 

Först ut av filmerna att ha premiär är den nya Creed-filmen, tätt följd av spänningstäta 65 och Scream 6 som även de kommer ut tidigt i mars. 

SUPER BOWL 2023: Alla stora filmtrailers som visades

The Flash – 16 juni

Guardians of the Galaxy vol. 3 – 5 maj

Fast X – 19 maj

Creed 3 – 3 mars

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – 30 mars

Air – 5 april

Transformers: Rise of the Beasts – 9 juni

65 – 10 mars

Indiana Jones and the Dial of Destiny – 30 juni

Scream 6 – 10 mars

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL