Den nya Transformers-filmen presenterades på Super Bowl – se trailern här

Den nya Transformers-filmen presenterades på Super Bowl – se trailern här

Filmtopp
13 februari 2023 kl. 08:02

Officiella trailern till storfilmen släpptes i natt

I natt hölls Super Bowl 2023 där vi fick se den officiella trailern till "Transformers: Rise of the Beasts" som är den första i serien att släppas på sex år.

Senast vi såg en Transformers-film var 2017 när The Last Knight med Mark Wahlberg såg dagens ljus. Även om filmen sålde bra – framför allt på den kinesiska marknaden – krävdes nytag för serien, som blev hårdare och hårdare bemött av både kritiker och fans. Nu återstår det att se ifall Transformers: Rise of the Beasts kan vända på trenden och ge biobesökarna en upplevelse värdig biljettpriset. 

I natt fick vi se den första officiella trailern till filmen som den här gången tar oss tillbaka till 90-talet. Längs äventyret introduceras vi för de djuriska robotarna Maximals, Predacons och Terrorcons som snart dras in i ett pågående krig mellan robotar på vår planet. Mitt i alltihopa finns även ungdomarna Noah, en skarp ung kille från Brooklyn, och Elena, en ambitiös, talangfull forskare av artefakter.

På rollistan ser vi Anthony Ramos och Dominique Fishback i spetsen. Bland de som ger sina röster till robotarna hittar vi Michelle Yeoh, Ron Perlman, Peter Dinklage och Pete Davidson.

Se den officiella trailern till Transformers: Rise of the Beasts här:

"Transformers: Rise of the Beasts" har biopremiär den 9 juni.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL