Kolla in trailern till Scream 6 med Jenna Ortega

Scream 6-regissörerna hoppfulla om Scream 7

07 mars 2023 kl. 11:03

Tyler Gillett: "Vi är så glada över att de är tillbaka"

I dagarna har "Scream VI" biopremiär runt om i världen och filmens regissörer känner sig hoppfulla om att franchisen kommer att få fortsätta skrämma publiken även framöver.

Scream VI (2023) utspelar sig i New York, Ghostface har följt efter överlevarna från Woodsboro och terroriserar nu New York Citys gator. Får filmens regissörer Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett sin önskan igenom kommer vi att få se ännu mer av Ghostface framöver. Duon berättade under filmens galapremiär i New York City att de vill se franchisen leva vidare med Scream VII, även om de inte är med och regisserar.

– Vi vill titta på Scream-filmer resten av livet, oavsett om vi är involverade eller inte, säger Tyler Gillett till Deadline.

Bettinelli-Olpin och Gillett berättar även att de är hoppfulla om att Scream-filmerna kommer fortsätta med Scream VII och att de är så lyckliga över att franchisen är tillbaka igen.

Under galapremiären i USA berättar dessutom upphovsmannen av Scream-filmerna, manusförfattaren Kevin Williamson, att han inte trodde att det skulle gå att göra New York läskigt, men att regissörerna visste exakt hur de skulle gå till väga. Williamson förklarar att det känns ännu läskigare med tanke på att han har bott där och gått på stadens tomma gator.

– Det är läskigt att tänka på hur skrämmande New York City kan vara, säger Kevin Williamson.

"Scream VI" har svensk biopremiär den 10 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL