Jennifer Lawrence dissade nya Jurassic World – nu får Scarlett Johansson rollen

Jennifer Lawrence dissade nya Jurassic World – nu får Scarlett Johansson rollen

Fredrik Larsson
Uppdaterad 02 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 26 mars 2024 kl. 21:03

Uppgifterna bekräftas – Johansson aktuell för nytt Jurassic-kapitel

Inför den nya "Jurassic World"-filmen kan vi förvänta oss både ny regissör och nya skådespelare. Efter att Jennifer Lawrence tackat nej till projektet ser nu en annan storstjärna ut att landa huvudrollen.

Den 14 mars publicerade The InSneider en artikel om att Scarlett Johansson har blivit erbjuden en huvudroll i Gareth Edwards kommande film inom franchise-serien Jurassic World. Detta rykte är nu bekräftat även av Pucks Matt Belloni, enligt World o fReel.

Detta blir den fjärde filmen i Jurassic World-serien. Tidigare regissörer har varit Colin Trevorrow och Juan Antonio Bayona, men nu är det dags för Gareth Edwards att visa vad han går för.

Jurassic World
Sam Neill, Jeff Goldblum och Laura Dern spanar efter nästa huvudrollsinnehavare. Foto: SF.

Inga bekanta ansikten i den nya filmen – Jennifer Lawrence tackade nej

Innan Scarlett Johansson blev tillfrågad var förhandlingarna om huvudrollen igång med Jennifer Lawrence agenter. Det hade alltså kunnat bli Hunger Games-stjärnan vi fått se i en kamp mot förhistoriska monster. Dessvärre tackade Lawrence nej till rollen.

Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvänder inte till sina rollfigurer enligt World of Reel. Inte heller kommer vi få se gamla bekanta ansikten såsom Jeff Goldblum, Laura Dern eller Sam Neill.

Inspelningsdatum är bestämt

Trots pågående förhandlingar om huvudrollen är stenen redan satt i rullning för produktion och det finns ett satt datum för inspelningsstart av filmen. Den 31 juli är det dags för skådespelarna och filmteamet att skapa ännu en actionfylld dinosauriefilm. Även manuset är fortfarande under bearbetning av manusförfattaren David Koepp.

Premiärdatum är planerat för sommaren 2025 och filmens titel är Jurassic City.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring filminspelningen av "Jurassic City".

Fredrik Larsson

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL