Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bild från serien Chucky, som ska få en andra säsong

Säsong två av Chucky kommer i år

Jonathan Smeds | Nyhet
28 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
28 februari 2022

Bekräftas av manusförfattaren

TV-serien "Chucky", som är baserad på filmserien "Den onda dockan", kommer få en ny säsong.

Den onda dockan (Childs Play) hade premiär 1988 och har sedan dess fått ett gäng uppföljare. Den senaste, Cult of Chucky, släpptes 2017, och handlingen i serien Chucky är en fortsättning på det som händer i den filmen. 

I serien köper tonåringen Jake Wheeler en docka på en loppis i New Jersey, som han tänker använda till ett konstprojekt. Han upptäcker snart att dockan är besatt av själen från seriemördaren Charles Lee Ray, AKA Chucky. Snart sker en rad olika brott som Jake motvilligt blir indraget i. Flera skådespelare som varit med i tidigare filmer är med och återupptar sina roller, till exempel Fiona Dourif, Alex Vincent och Jennifer Tilly.

Don Mancini är skaparen till Chucky. Han har skrivit manuset till alla Chucky-filmerna förutom reboot-filmen från 2019, och även regisserat serien. Nu meddelar han på twitter att det blir en säsong två av Chucky.

Den första säsongen hade premiär förra året och fick goda recensioner. Enligt Mancini släpps säsong två i år, men utöver det är inte mycket känt om den nya säsongen.

Chucky går att streama på C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL