Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sarah Jessica Parker försvarar sig mot kollegans attacker

Sarah Jessica Parker försvarar sig mot kollegans attacker

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
02 juni 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
02 juni 2022

Sex and the City-stjärnan öppnar upp om konflikten med kollegan.

"Ingen annan har någonsin pratat om mig på det här sättet." Efter flerårig friktion i relationen till "Sex and the City"-kollegan Kim Cattrall, öppnar Sarah Jessica Parker för första gången upp om situationen i en längre intervju.

Det är The Hollywood Reporter som exklusivt delar med sig av Sarah Jessica Parkers tankar kring konflikten med Sex and the City-kollegan Kim Cattrall. Detta är första gången som Parker väljer att utförligt ge sin syn på saken, och hon berättar även varför Cattrall inte blev tillfrågad om att medverka i And Just Like That.

Friktionen mellan de två skådespelarna, som de senaste åren fått stor medial uppmärksamhet, ska enligt Parker ha börjat redan 2017, i samband med att planerna för den tredje Sex and the City-film grusades. Parker menar att det var Cattralls höga krav som gjorde projektet fallerade. Warner Bros. ska inte gått med på Cattralls önskemål och den övriga trion ville inte göra en film utan henne, och det är efter detta som Cattrall vid ett flertal tillfällen har gått till attack mot Parker i media.

Hon har bland annat uttalat sig om att de två aldrig varit vänner på riktigt och att Parker ska ha behandlat henne illa under inspelningen av serien. Uttalanden som Parker inte känner igen sig i:

– Jag har arbetat riktigt hårt under många år för att alltid behandla alla på en inspelning anständigt, säger Parker. Det finns ingen annan som någonsin har pratat om mig på det här sättet, tillägger hon om Cattralls anklagelser.

Att Cattrall inte var en del av And Just Like That – den uppföljande serien till Sex and the City som hade premiär 2021 – bekräftar Parker var ett beslut som grundade sig i Cattralls inställning.

– Det kändes inte längre tryggt för oss, så det slog oss inte ens, svarar Parker på frågan om varför Cattrall inte tillfrågades om att vara med i den nya serien.

Parker avslutar också med att betona hur ensidig konflikten har varit och att medias skildring av det som ett bråk har varit missvisande, något som hon önskar förändras.

– Jag önskar bara att [media] slutar kalla det här för en 'catfight' eller en 'dispyt', för det speglar inte [verkligheten]. Det har funnits en person som har pratat, säger hon.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL