Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Därför vägrar Kim Cattrall återvända som Samantha

Därför vägrar Kim Cattrall återvända som Samantha

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022

Inte kommit över fejden med tidigare kollegan

Många saknar Kim Cattralls älskade karaktär Samantha i den nya Sex and the City-serien "And Just Like That...". Även om serien får flera säsonger kan vi inte räkna med att hon gör comeback.

65-åriga Kim Cattrall var mångas favorit i Sex and the City där hon spelade Carries vän Samantha i samtliga säsonger och de två efterföljande filmerna. Hon nominerades till hela fem Emmystatyetter för sin rolltolkning, och när serien nu gjorde sefterlängtad comeback med spinoffen And Just Like That... var hon högst saknad. 

Det finns förhoppningar om att den nya serien ska komma tillbaka med en andra säsong men av allt att döma blir det i så fall utan Kim Cattralls Samantha. Skådespelerskan är nämligen fast besluten om att inte återvända till produktionen.

I slutet av förra året rapporterade Hollywood Life att det inte finns en chans att Cattrall gör comeback. Det har länge pratats om varför hon vägrar reprisera sin roll och framför allt talats om en fejd och tydlig spricka med tidigare kollegan och vännen Sarah Jessica Parker som spelar franchisens huvudroll Carrie.

Den ska bland annat grunda sig i Parkers lön som när det förhandlades om att göra en tredje Sex and the City-film skulle vara avsevärt mycket högre än Cattralls. Sprickan blev som störst när Cattrall offentligt kritiserade Parker för att ha varit "grym" mot henne när hon framförde sina kondoleanser över Cattralls brors död 2018.

En källa till tidningen Stylecaster menar att Cattrall inte kommer att återvända till en plats där folk runt omkring får henne att må dåligt. I skrivande stund finns det alltså inga skäl att tro på att skådespelerskan gör comeback. Men vem vet, kanske kommer de en dag att samsas och Cattrall öppna dörren för att återigen kliva in i Samanthas skor. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL