Sam Raimi vill regissera ”Avengers: Secret Wars”

Sam Raimi vill regissera ”Avengers: Secret Wars”

Fredrik Larsson
03 april 2024 kl. 17:04

Regissören vill fortsätta regissera för Marvel

Sam Raimis har tidigare gjort succé när han har regisserat för Marvel. Nu vill han fortsätta med deras nästa film, men från Marvel är det tyst.

Den senaste filmen som Sam Raimi regisserade för Marvel var Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), vilken drog in cirka 955,8 miljoner dollar. Tidigare har Raimi regisserat Spider-Man-trilogin med Tobey Maguire i rollen som Spider-Man. 

Det har gått tjugo år mellan den första och senaste filmen Raimi regisserade för Marvel och efter den senaste succén tycks han ha fått blodad tand för superhjältar.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Sam Raimi regisserade "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" (2022). Foto: Walt Disney Studios.

Raimi älskar Marvels superhjältar och vill regissera fler

Det är i en intervju med ScreenGeek som Raimi svarar på frågan om rykten angående att han ska stå högt på deras lista av regissörer till kommande projekt. 

Så här svarar Raimi:

– Jag älskar 90% av Marvels hjältar som jag har läst i den stora Stan Lees Marvel Universe serieböcker. Jag skulle älska att arbeta med Marvel igen. De har rimligen inte frågat mig om det. Jag hoppas de hade goda upplevelser av mig. De har inte frågat mig än. Jag hoppas de gör det.

Tobey Maguire i "Spider-Man: No Way Home". Foto: Walt Disney Studios.

Är även intresserad av att regissera Spider-Man 4

Enligt ScreenGeek uttryckte sig Raimi även om att han skulle vara intresserad av att göra en Spider-Man 4 med Tobey Maguire

I många år har fans velat se en fortsättning av trilogin och säkerligen skulle det finnas en publik för det. Speciellt nu när den yngre publiken har fått lära känna Maguires Spider-Man genom Spider-Man: No Way Home (2021).

Vad som händer mellan Sam Raimi och Marvel återstår att se. Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring Avengers: Secret Wars.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL