Så mycket bättre 2022: Måns Zelmerlöw

Så mycket bättre 2022: Måns Zelmerlöw

Filmtopp
Uppdaterad 03 maj 2022 kl. 10:05 | Publicerad 27 april 2022 kl. 09:04
ANNONS
ANNONS

Folkkära artisten en av årets deltagare

Måns Zelmerlöw medverkar i "Så mycket bättre" 2022. "Det känns som att jag är den sista som gör det", säger han till Aftonbladet.

Den 35-årige artisten och TV-profilen Måns Zelmerlöw är van vid att synas i rutan. I dag är han aktuell med den nya säsongen av Masked Singer Sverige, men efter att den löpt färdigt dröjer det inte länge innan han dyker upp på nytt i ett populärt program. Måns Zelmerlöw kommer nämligen att medverka i Så mycket bättre 2022. Där gör han artister som Anna Ternheim, Darin och Molly Hammar sällskap.

Fått förfrågan flera gånger

Det är inte första gången som Måns Zelmerlöw fått frågan om att medverka i programmet, men det är först nu som han får det att fungera med hans jobbschema. 

– Det fanns en liten slot i sommar. Det känns lite som att jag är den sista som gör Så mycket bättre, säger han till Aftonbladet.

Givetvis finns det flera artister som ännu inte deltagit i programmet, men Zelmerlöw har inte helt fel i sin spaning. I år kommer nämligen flera artister att återvända till programmet; både Darin och Molly Hammar har tidigare medverkat.

Det är ännu inte känt i vilken utsträckning Måns Zelmerlöw kommer att vara med i Så mycket bättre 2022. Inte heller hur många tolkningar, eller för den delen vilka, han kommer att genomföra. Men han understryker i sin intervju att det är ett äventyr han ser högst fram emot.

Vi uppdaterar vår artikel om Måns Zelmerlöw så fort vi vet mer om hans medverkan.

"Så mycket bättre" 2022 spelas in i sommar för att senare börja sändas i höst. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL