Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spider-Man: No Way Home

RYKTE: Tom Holland fortsätter som Spider-Man efter No Way Home

Carl-Christian Frunck | Nyhet
30 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
30 november 2021

Det är inte den sista Spider-Man filmen

Den 15 december är det biopremiär för “Spider-Man: No Way Home”. Där man får se vår favorithjälte spelas av skådespelaren Tom Holland. Men nu kommer nyheten om att Tom Holland kan stanna kvar i Marvel Cinematic Universe.

Det är några veckor kvar tills det är biopremiär på Spider-Man: No Way Home som har producerats av Disney och Sony. Men nu säger Amy Pascal, filmproducent på Sony, att det kan vara ytterligare tre Spider-Man-filmer på gång och att Tom Holland ska fortsätta göra huvudrollen som den väggklättrande hjälten. Men än så länge finns det inga officiella planer på detta.

— Vi förbereder oss för att göra nästa Spider-Man-film med Tom Holland i samarbete med Marvel. Vi har planer på ytterligare tre Spider-Man-filmer och är inte den sista filmen som vi gör tillsammans med Marvel Cinematic Universe, säger Amy Pascal i en intervju med Fandango.

Sony Pictures Entertaiment säger att man har haft ett gott samarbete med skådespelaren Tom Holland och filmproducenten Kevin Feige och hoppas på fortsatt samarbete, enligt The Hollywood Reporter.

Spider-Man No Way Home har biopremiär den 15 december och biljetterna släpps på onsdag. Den tidigare filmen i serien drog in 1,1 miljarder dollarvärlden över och står som Sonys mest inkomstbringande film någonsin.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL