Mads Mikkelsen kan ersätta Johnny Depp som Grindelwald

RYKTE: Johnny Depp tillbaka i nästa Fantastiska vidunder-film

18 augusti 2022 kl. 17:08
ANNONS
ANNONS

Kommer Johnny Depp ta på sig rollen som Grindewald?

Det går nu rykten om att Johnny Depp kanske kommer medverka i en ny film av Harry Potter-spinoffen där han åter igen spelar Grindewald-om där blir fler. Mads Mikkelsen hoppas på det i varje fall.

Än så länge vet vi inte om det kommer att göras fler filmer av Harry Potter-spinoffen Fantastiska vidunder, men om så blir fallet kan vi komma att återse Johnny Depp i rollen som trollkarlen Gellert Grindelwald. I det senaste kapitlet såg vi Mads Mikkelsen mantla rollen.

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter kostade hela 200 miljoner dollar att göra och gjorde en i sammanhanget blygsam inkomst på 405 miljoner. Warner bros. ska trots ekonomisk besvikelse vara sugna på att göra mer. Nu rullar det uppgifter om att Johnny Depp, som tidigare fick sparken av filmjätten, kan återta rollen som Grindelwald i en eventuell ny film. Hans ersättare, den danske stjärnan Mads Mikkelsen, gav ryktet mer luft under en intervju på Sarajevo Film Festival:

– Johnny Depp vann rättegången mot Amber Heard så det ska bli spännande att se om han kommer tillbaka, vilket han kanske gör. Jag är personligen ett stort fan av Johnny Depp och tycker att han är en fantastisk skådespelare.

18 nya posters till Dumbledores hemligheter
Foto: Warner Bros.

Vidare berättar Mikkelsen om hur det var att ge världen sin tagning på karaktären i fråga:

– Det var väldigt svårt för mig att ta över Depps roll som Grindelwald och jag kunde inte bara kopiera rollen, det hade blivit kreativt självmord så jag var tvungen att hitta på något annat. 

Johnny Depp är nu fri att ta på sig rollen igen eftersom han vann den uppmärksammade förtalsrättegången mot ex-frun Amber Heard, men det lutar nog mer åt att han inte vill, berättar Deadline.

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL