Mads Mikkelsen kan ersätta Johnny Depp som Grindelwald

Mads Mikkelsen tar över som Grindelwald

Filmtopp
26 november 2020 kl. 09:11

Ersätter Johnny Depp i "Fantastiska vidunder 3".

Efter att ha förlorat en rättsprocess mot tidningen The Sun fick Johnny Depp sparken av Warner Bros. Nu ersätts hans roll som den mörka trollkarlen Grindelwald av Mads Mikkelsen.

Det har stormat kring Johnny Depp och hans ex-fru Amber Heard de senaste åren. När tidningen The Sun kallade honom för hustrumisshandlare tog han det till rätten, en process han förlorade. Då bad Warner Bros., som gör Fantastiska vidunder-filmerna, Depp att kliva bort från rollen som Grindelwald. Efter ryktena bekräftar nu The Wrap att han ersätts av Mads Mikkelsen Fantastiska vidunder 3

Johnny Depp som Grindelwald
Johnny Depp som Gellert Grindelwald. Foto: Warner Bros.

MER LÄSNING:

Alla Harry Potter-filmer rankade

Detta gjorde Harry Potter-filmerna bättre än böckerna

Än så länge vet vi inte mycket om handlingen i filmseriens tredje del, men vi anar att Grindelwald ännu en gång kommer att vara en viktig del av berättelsen. Fantastiska vidunder 3 skulle haft premiär i november 2021 men har blivit uppskjuten till 15 juli 2022. 

För många fans kan Johnny Depps skor verka för stora att fylla men Mikkelsen har i sin karriär gjort betydande roller i flera blockbusters. Inte minst minns gjorde han stort avtryck i "Casino Royale" och "Dr. Strange". 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL