Ryan Reynolds vill se Taylor Swift i Deadpool: Skulle göra vad som helst

Ryan Reynolds vill se Taylor Swift i Deadpool: "Skulle göra vad som helst"

Emil Oscar Rasmussen
21 juni 2023 kl. 12:00

Taylor Swift kommer till Sverige – och kanske till superhjältegenren?

Världsartisten Taylor Swift har bekräftat att hon kommer till Sverige för en spelning våren 2024. Stjärnan har redan nått den absoluta toppen inom musikindustrin, och allt mer tyder på att hon siktar in sig på att erövra även filmvärlden. En som gärna hade sett henne mer på vita duken är Ryan Reynolds, som säger att han "skulle göra vad som helst för den kvinnan".

Taylor Swift kommer till Sverige. Världsstjärnan har bekräftat Stockholm och Friends Arena som en av destinationerna på sin kommande "The Eras"-turné – den 17 maj 2024 intar hon den svenska huvudstaden.

Trots sin relativt unga ålder, 33 år, har Taylor Swift varit aktiv som artist i snart två decennier och under flera års tid har hon varit en av planetens tveklöst största stjärnor. Det skulle inte vara en överdrift att påstå att hon på sitt sätt har erövrat musikvärlden och etablerat sig som en regelrätt popikon. Med den bedriften redan bakom sig är det kanske inte helt förvånande att hon mer och mer tycks röra sig mot filmens värld för att, eventuellt, ta över även den.

Taylor Swift i "Amterdam" (2022). Foto: Walt Disney Studios.

Sedan 2010 har hon dykt upp i mindre gästroller och cameos i serier och filmer, men de senaste åren tycks hon ha tagit sig an filmbranschen med en ny typ av seriositet. Hon har synts i mer betydande roller i filmer som Cats (2019) och Amsterdam (2022) och i vintras rapporterades det att hon snart ska regissera sin första långfilm. En som välkomnar Taylor Swift med öppna armar är Deadpool-stjärnan Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds drömmer om Taylor Swift i Deadpool: "Skulle göra vad som helst för den kvinnan"

Bara veckor innan Taylor Swifts Sverigespelning 2024 är det planerat att Deadpool 3 ska ha premiär. I den efterlängtade uppföljaren kommer Ryan Reynolds Deadpool att få sällskap av Hugh Jackmans Wolverine, men de flesta detaljer kring filmen är fortfarande okända.

Ryan Reynolds vill se Taylor Swift i Deadpool: "Skulle göra vad som helst"
Foto: Twentieth Century Fox.

Maskopin mellan höga förväntningar och ovisshet har lett till en hel del spekulationer om vad som väntar i Deadpool 3. I höstas ryktades det till och med att just Taylor Swift skulle vara aktuell för filmen. Reynolds har sedan dess förtydligat att så inte är fallet, men det beror inte på att han inte skulle vilja se henne i filmen – tvärtom hade han "självklart" velat det.

– Skämtar du? Jag skulle göra vad som helst för den kvinnan. Hon är ett geni, säger Reynolds i en intervju med Entertainment Tonight om hans tankar på att ha med Taylor Swift i Deadpool.

Superhjälteskådespelaren avslöjar i samma intervju att han själv, frun Blake Lively och deras döttrar alla är besatta av Swifts senaste framgångsrika album, Midnights.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL