Taylor Swift ska regissera sin första långfilm

Taylor Swift ska regissera sin första långfilm

Filmtopp
13 december 2022 kl. 10:12

Superstjärnans nästa stora karriärdrag

Nyligen fick vi se världsartisten Taylor Swift skådespela i storfilmen "Amsterdam". Nu står det klart att hon ska regissera sin allra första långfilm.

Taylor Swift är känd för sina fängslande poplåtar som gjort henne till en av de mest sålda artiserna genom tiderna. Till och från har fansen även fått nöjet att se henne skådespela, senast i David O. Russells nya stjärnspäckade film Amsterdam där hon gör rollen som Elizabeth Meekins, dottern till en stor amerikansk general. Nu verkar Swift vilja satsa hårdare på sin filmkarriär, men inte nödvändigtvis genom att stå framför kameran. Moviefone rapporterar att hon är klar för att regissera sin allra första långfilm. 

Taylor Swift ska regissera sin första långfilm
Taylor Swift i "Amsterdam". Foto: 20th Century Studios.

Allt vi vet om Taylor Swifts film

Taylor Swifts film kommer att göras med högaktade Searchlight Pictures. I ett pressmeddelande säger bolagets högsta hans David Greenbaum och Matthew Greenfield följande: 

– Taylor är en helt unik artist och berättare i sin generationen. Det ger oss genuin glädje, och känns som ett privilegium att få samarbeta med henne när hon ger sig ut på denna spännande och nya kreativa resa. 

Vidare detaljer om filmen, så som vad den handlar om och vilka som kommer att skådespela, hålls för närvarande hemliga. Men vi har fått veta att den ska bygga på ett manus som Swift själv skrivit. Med tanke på den känslomässiga komplexitet som tenderar att finnas i hennes låtar kan vi däremot förvänta oss att den kommer kretsa runt trassliga relationer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL